Toysdaily 玩具日報

查看: 5102|回復: 17

[玩具攝影] MS Loki Avengers 劇透

Marvel Select Loki

Thor o既弟弟
心術不正o既神
很想征服地球
又狂妄自大
全因為這
另到Avengers成功成立
多謝你
LOKI

呢隻Select
可動算係咁
造型好精細
又有劍又有矛
好玩好玩

我是神

我要征服地球

Avengers劇透始動

仲有CA, Ironman 同 black widow未出
有空再拍
Hulk冇啦啦打Thor個度真係笑左!!:x
Btw, nice sharing!!
SNAKE兄入左呢隻select 唔等埋hasbro個隻先XDDDD?
SELECT既造功真係無野講:71::71:
呢隻真係幾多配件!!

SNAKE兄模仿電影情節 讚:71::71:
BTW,我幾鍾意演LOKI個位演員:71:
post同圖片改得好正, support !! :Q
這隻當初有點看不起他...
現在則非常後悔
MS洛基做的比哥哥好很多!
好像7月要再版 MOVIE THOR ,但是重要反派的弟弟卻沒下文....
(也不要去國外追高價了,必竟MS是會復刻的....)
love the hulk vs loki part!!
the color better than hasbro version!
回復 2# herculesanakin

hulk真係勁爆.. 未段吼ironman彈醒又係一大笑料:34:
回復 3# charice1219

其實係thor時已入左呢set Loki thor, 一路都未拆
睇左avengers後即刻拆佢黎玩下
顛正
我都好喜演Loki個位.. 夠奸又孩子氣..:71:
回復 5# hhbto

Loki真係好正.. 有玩ms應該要儲呢隻~~good
回復 6# Grimlock

hasbro avengers coming soon, hope will be great:71:

好搞笑...回味戲中的情節...堅爆笑!!:DD

想問下 MS Loki 同雷神 遲d係唔係會再版?幾錢到架? 未玩過呢個MS 系列
想要隻雷神..
唔知宜加仲有冇可能買到.....
想問邊度仲有得入呢隻loki??
塭左好多間都冇:(
回復 11# andy洛

ms 雷神mk仲有貨.. 平得很
至於隻loki.. 冇見好久了...
只在TD見個有ching話 thor 會再版.. loki未有所聞
回復 12# justin_chu

我也不知道那有.. 試下上y記找找看, good luck
回復  justin_chu

我也不知道那有.. 試下上y記找找看, good luck
snake888 發表於 6-5-2012 02:52 AM

y記上過啦, 沒有呢-,-
真係唔會再出嗎??