Toysdaily 玩具日報

查看: 5686|回復: 42

[3A/ threezero] 量產限定...無full set...無技術傷眼図...阿伯去完晨運的収獲

入坑一直羨慕之前有機会参加北京聚會的同好
又可以攞到ashley簽名、又可入手限定de plume:sad:

想不到ashley今年便在香港攪:handshake:
我由公怖開始便開始期待了、到発表会場限定商品知道無de plume是有点失望:oh:
但是有限定tk、仲要出我一直想要的熊猫眼tk:$
便一直留意官方的資料、知道会員才可上網予定、其他要自己到時排其実是有点絶望的
原因我想不用我多説.......:44:

不過看着今次香港主場心想点都要博下的心態便去排了:*

在此要感謝入坑不久也肯陪阿伯去晨運的小鬼一名、和一個買唔到野都陪我去影相的小鬼:64:

好了廃話完了、去傷眼相

其実我是入了TK,TQ, LADY SHAM各一的、不過因為自己中到的是藍色不是熊猫眼...
所以便”売女”:sad: 用両個女換熊猫眼返黎、在此要感謝小名和好友相助:64:

画集:78:

本来以為ashley只会簽名想不到会....:$

TK開箱図

先由大家不太看好的”膠布仔”開始:78:

其実都幾好幾特別阿

背面

在我的設定中”膠布仔”是一個中段同上段的剣術高手:shy:

到熊猫眼了:!

十分可愛尼:shy:

武士魂!:!

熊猫眼是抜刀術高手:p

耍帥一下:DD

新入団的二人合照

当然少不了我最愛的乱入:78:

加両張之前入左無影的小影子

感覚小影子難把玩.........:(

到現時也少大大貼橙TK、希望有大大可以分享下阿:handshake:

黒TK的話可以去尼度望望、小鬼都出得有心機真心分享ga,各位麻煩支持一下:64:
http://toysdaily.com/discuz/thread-182002-1-1.html

石修接龍可以系我尼度玩:45:
回復 1# 右翔太郎

congrad, thanks for sharing
右兄 謝謝分享:handshake:
黃色熊貓眼 係我設定入面
係出 昇龍拳 既高手:shy:
石修接龍可以系我尼度玩 .........  :66::66::66:  ..... a new virus in TD
正呀{:3_130:}……
爛仔4人組+1的TK團~?

好吧~還好那天沒有de plume~?
右右3A好貼十卜...........:43:

至於石修免話大細"超"..............例牌出場............:78:
回復  右翔太郎

congrad, thanks for sharing
paipaipai314 發表於 2-5-2012 12:13 AM

謝謝LA~ PAI大入手的是?
:^
右兄 謝謝分享
黃色熊貓眼 係我設定入面
係出 昇龍拳 既高手
甘大滋 發表於 2-5-2012 01:21 AM

甘大影幾張橙色黎望下阿

点解設定要係昇竜拳:Q
TK的話是武士魂!武士魂阿!!!:53:
不是武士都忍者LA:angry:

昇竜拳即係吾洗用刀la、比埋我阿、尋晩熊猫眼同我講話想練二刀流阿:57:
石修接龍可以系我尼度玩 .........    ..... a new virus in TD
RRAAYY 發表於 2-5-2012 01:33 AM

拉打区名物石修接龍:78:
 RAY大最近入手左Dセ好野?
 我等緊SAND DEVIL 凱撒阿:die:
正呀……
zzMANzz 發表於 2-5-2012 01:35 AM

爛仔4人組+1的TK團~?

好吧~還好那天沒有de plume~?
deaiglex 發表於 2-5-2012 06:57 AM

無de plume 真係吾知叫好彩定吾好彩:44:
我的確好想要de plume
右右3A好貼十卜...........

至 ...
wing0boy 發表於 2-5-2012 08:18 AM

謝wing sir:64:
我覚得石修粉好笑的:34:
唔好蝦小名了、一陣小名杯割我我又変返毒居老人了:63:
回復 9# 右翔太郎

哈哈 因為黄色頭髮依阿Ken:66:
所以佢把刀 已經比左鬍鬚仔玩雙刀流喇:62:
好啦 我晏d用手機影幾張傷眼圖比你睇
G00D呀!!好物一堆.....很好的分享。