Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kongtat

[Medicom] My Ultraman Brothers

"80"呢????
你唔係唔買呀馬!!!!!
超人之父 & 母呢????
你唔係又唔買呀馬!!!!!
好正嘅收藏!超人我都好鐘意!不過諗起啲衫會溶就放棄咗!:handshake:
好正嘅收藏!超人我都好鐘意!不過諗起啲衫會溶就放棄咗!
emme 發表於 2-5-2012 12:52 PM

這個你可以放心,
當你d衫溶左之後,
人地計晒數架 !!
超人兄弟, very nice! :71:
回復 16# joeyip

對"80"完全冇興趣, 因超人之父是限定, 較難找到合心價位, 找到的話就將超人之母一起敗下, 這將是我12"Ultraman 最後目標, 或最多加上Zero,之後就看新版再念!
回復  joeyip

對"80"完全冇興趣, 因超人之父是限定, 較難找到合心價位, 找到的話就將超人之母一起敗下, ...
kongtat 發表於 2-5-2012 02:20 PM

其實我都有買,不過係買拉打,
舊一號, 櫻島一號, 舊二號, 新一號, 新二號,
V3, 怪金剛, X, 亞馬信, 強人, SKY, Super 1, ZX,
本鄉猛, 一文字隼人, 立花滕兵衛 都買晒,
另外仲買左 Black, 紅古加, 同 W.
用左一年時間.
$19,380.蚊,
同比我老婆日俄夜俄!
回復 21# joeyip

拉打來說, 平均唔駛一牛一隻都不太貴了, 我見標價都一牛兩三魚, 只是隻黑古加都差不多兩牛, 我都喜歡拉打, 但太多了, 買哂最少20隻, 有錢買都冇地方放!所以無開始, 仲忍到!忍無可忍的時候, 都唔知點算!

我通常都不在老婆面前買, 之後才知就說最便宜的價位!
這個ultraman rah會吾會出齊ver2.0.:45:?我估很難.而且出2.0膠衫我覺得只有吉田和七星俠最靚仔.
其他麻麻和差.:76:
回復 23# 7星俠

Leo算唔算膠衫, 我覺得Leo都好靚仔, 吉田可動就差很多, 我的是C type.
回復 24# kongtat
leo件衫不是膠衫.膠衫只有梅比斯,光明,迪加,帝拿.吉田A,B,C, Type,七星俠.和
未出貨超人呀鄉.其他果D衫手腳心口是有車口的,似合成布料.
超爸和初版80件衫銀色位會有脫色現象.其他好似冇大問題.
吉田C type都有初版和再版.再版果集body己經改良過.好過初版.
回復 25# 7星俠

請問吉田如何分初版和再版?
謝謝!
吉田初版個盒是全黑色,再版個盒,盒頂是籃色下半是黑色.盒面打左venewal ver版.