Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kmtang

[玩具攝影] The Avengers - 齊 Team!

ching齊人真係好正, 點解香港豆豆唔覺有番過架
Assassin 發表於 29-4-2012 16:33

尋日經過尖咀豆豆, 應該岩岩返貨, 最大個兩盒貨架滿哂. 至於隊長個細盒仔係現時點入, 算正價. 三盒已經有多set thor n loki, 所以唔入吉普車個set了.
回復  avengers2012

咁都得?
Assassin 發表於 29-4-2012 04:32 PM

至小lego 唔會cut 原來應有的關節,有誠意,值得支持!
個幾隻人仔好正
特別係隻 hulk
好大隻
:35:
原來飛機都返左...
日版太貴無訂,其他幾款都訂左日版...
大飛機應該可以慢慢等有機會行過見到先入了...
回復 19# leawong

又一城應該有
回復 3# kmtang

邊間??????? 我去左荃灣個間 見唔到
尖沙咀廣東道海港城海運大廈地下OTG23舖 ?????????????????
尖沙咀廣東道海港城海運大廈地下OTG23舖 ?????????????????
martin960820 發表於 30-4-2012 19:29

yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我係the one brikstime訂左, 估唔到斗城竟然便d
回復 16# kmtang

我訂 #6868 要 ^(*.(:69:
回復  kmtang

我訂 #6868 要 ^(*.(
DONOVAN 發表於 1-5-2012 19:23

the set with hulk? i thought toyrus already too expensive. where are you pre-order?