Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 你係城市獵人?

自已托市嗟,唔通自已插冧自已咩,隨著越黎越多人被call拎貨2個星期後就知個價如何
vgggyo 發表於 29-4-2012 11:45 PM

頭幾日,隻隻都係咁,好似noland,頭一日都千三,
愈多人拎貨個價就回落架啦,
而且有一批覺得唔掂.唔拎平價賣單執返一百都好既人
到時我估,呢兩隻,700-800左右食到,原價好似9百幾?
頭像被屏蔽
個人像的確不夠緻細,小弟感覺支槍應該要更細.漫畫設定.:58:
這作品可算是未來的基石~期待會更好.
小弟猜想.如果是廠家應該30年後才會是原美.問點解的話?
只能答,有技術時便說生意手段,無技術時只能說技術開發中.肯定有很多作品基石.

感覺支槍應該要更細.???孟波有支(萬中之一)是大支!!!!

they put all the effort on other promotion such as Iron man
如果油過對眼應該會順眼d!依加太過少女漫畫眼。
感覺支槍應該要更細.???孟波有支(萬中之一)是大支!!!!
冬暖夏涼小恐龍 發表於 30-4-2012 02:43 AM

本身漫畫係畫大左支槍,但HT呢支點睇都好似細左WOR
我搵到個網,真正孟波用o個支好似係呢支
http://www.theboxotruth.com/docs/edu88_3.htm
人地鬼佬手拎都好巨型
此外,見官圖支槍係銀色,究竟係佢件貨改左,定係樓主用其他槍影相,如果能夠講解下就太好了.thx
回復 53# Toro

係原裝鎗,HT今次包兩支鎗,因為之前有大大提過佢支麥林係黑色.可能拿來作補償個頭雕出事:76:
我重估可動性高tim..........:o

原來條"富"出事:76:
回復  Toro

係原裝鎗,HT今次包兩支鎗,因為之前有大大提過佢支麥林係黑色.可能拿來作補償個頭雕出 ...
彩虹化身俠 發表於 30-4-2012 08:01 AM

thx for reply
銀槍係動畫版,黑槍就係漫畫版,上官網睇,佢而家其實係買左漫畫版權去出.(comic master piece系列)
兩支當然係好,不過睇落真係好細支呀~
看了实品我笑个不停,会有人订才是奇迹。哈哈哈哈。。。
:72: 阿媽認佢唔到!:69: 阿爸認佢唔到!:50: 連仇家都認佢唔到…!:49: 城市獵人最絕秘技?
XYZ:help: 俾番北條司嘅孟波我!
其實可動性事小,Body唔大隻都還可換,鎗出街買翻支靚都好易,不過頭雕衰左就無藥可救!還要比宮圖差!真過份!
300-400蚊會考慮
咁既樣 我留返d錢 買返套漫畫重溫好過
300-400蚊會考慮:58: