Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Assassin

[玩具報告] 量產玩具頂峰 - 刺客教條: 兄弟會 Ezio Auditore (Onyx)

這隻 兄弟會 Ezio Auditore (Onyx) 做的很有水準:love:
可惜台灣代理沒進到先前的白衣,黑衣版
錯過了價格又水漲船高
反而後面出的TRU限定脫帽版就顯的經濟實惠!
這次新的藍色服裝很棒..但是可惜沒附上隊長長劍~(白色服裝有多手掌可更換,藍色就沒有了)
回復 7# Andyccel

# 推荐各位大師兄: NECA的臉書網頁 ~
h t t p s : / / w w w .facebook.com/necaofficial

會有最新的人偶包裝圖與原型資訊喔~
回復 4# Assassin

Ching,知唔知幾時會有Borderlands figure?上色方法同隻game好似,真係出得好正!:35:
刺客有一隻就算了....其實NECA 7"美金定價好似都要十幾蚊,只係香港代理比孩佬有良心定價經濟好多~!!
另外我都等Rocky Series 2:love:
回復 17# hhbto

沒有進黑白衣版真可惜呢
香港沒有進TRU限定脫帽版, 很想要呢 :oh:
回復 18# 72吋Figure

估計香港應該五月有, 可以睇住圖先, 遲d仲有兩個2集新個色出
http://www.figures.com/forums/ne ... nds-series-1-a.html
http://www.figures.com/forums/news/14966-tf12-borderlands.html
回復 19# SARU

一隻就無crossbow了:^
不過不是遊戲超級fans真是一隻都夠玩同睇 :D

NECA唔知係唔係第一隻多關節figure.....我就因為呢隻開始留意佢地{:3_136:}
回復 21# Assassin

咁近排真係要得閒就落兆萬Metro行返轉睇睇有無先!:36:
我一直都係係Neca Fans,可惜香港賣佢地嘅figure嘅地方真係唔多....可惜:42:
好似之前一直想搵deadspace2 嘅figure就搵極都無....:63:
可能是因為以前neca的東西好壞差異太大..大家不敢買,多觀望
拿到龍隼實物後,才發現"這個東西怎麼做的這麼好?!"
其實NECA的商品是一直在進步中~~(也有一說NECA有不少由 MCFARLANE-老麥 跳槽去的原型師)
回復 25# hhbto

ninja gaiden真的很正, 可惜少人欣賞 :ice: