Toysdaily 玩具日報

查看: 10400|回復: 12

[個人收藏] !!!我的收藏!!!

依幾日執櫃先發現原來自己不經不覺買左咁多山口式:50:

差不多係我的ROBOT魂的一倍...所以放返D BB戰士係到充數~~:38:

以前細個個時買左玩具返來第一時間開出來玩,已經唔記得幾時開始買左返來之後只係放係到,好多都未開出來玩!
我有時POST野出來德哥問我仲咩無自己的相要POST人地個D,我成日答佢自己個盒未開:47:
見今日得閒,就POST 我未開盒的相來睇下啦~~:34:
仲有一隻未POST出來的就係我的最愛天火文,但因為入左袋,包得太實,懶得開出來影相(又係未開盒玩):31:
希望遲D有機會幫佢地開包啦!:35:
天火文! :57:
我都想開,但係開左無位放…
只要唔對其他人做成影響..點玩件玩具甚至不玩..只收藏..跟本無咩問題.玩玩具既方法跟本係唔需要理其他人的目光..:71:
回復 4# 老文

問題係我自己本身好想開出來玩呢,不果一買返來的時候想玩但無時間玩或者無心情玩,一放左係櫃入面之後唔知點解就一直放左係到........
山口式有一大半未開=.=,robot魂除左二手個d其他都係開左盒睇下就放返入盒.....
回復  老文

問題係我自己本身好想開出來玩呢,不果一買返來的時候想玩但無時間玩或者無心情玩,一放左係櫃 ...
T_A_I 發表於 28-4-2012 07:34 PM

好似我咁開太多line更加死...
我有d開左,拎上手,放入盒就無再掂過,相都無影
回復 6# JUNOWONG28

你都好,我好多盒都未開=.=..........
回復 6# JUNOWONG28

其實我都玩好多line..shf..神話..都係得一隻.合金魂亦只有幾隻..新line太貴我都只係睇相算..擁有得最多係裝著同dx戰隊....不過已經好夠我玩了..呢刻來說..我真係覺得買夠.而好多已擁有的玩具亦未有好好細味..現在所擁有的應夠我玩到老了.
我成日都講..玩幾隻shf同玩2幾-3拾隻shf..或同系既野..分別已經唔大..無謂買到個人麻木晒..:67:
回復 5# T_A_I

我都會咁.. 而我的原因是.唔捨得開..細個好少有新玩具.所以現在只開d2手來玩,全新果d如忍得手既會攞來供奉..早晚裝香:35:
回復  JUNOWONG28

其實我都玩好多line..shf..神話..都係得一隻.合金魂亦只有幾隻..新line太貴我都只係睇 ...
老文 發表於 30-4-2012 11:02 AM

係,因為新line太貴,所以我轉左玩12吋多,,,因為兩隻神話ex價錢等於一隻十二吋價錢,
三隻r魂又係一樣
回復 10# JUNOWONG28

:34:變相12吋真係抵玩左:71:
回復  JUNOWONG28

變相12吋真係抵玩左
老文 發表於 30-4-2012 12:51 PM

近呢兩年b記個價真係貴左好多,貴外又多左炒風,真係玩唔落...
回復 12# JUNOWONG28

的確佢既定價係越來越進取.某d質量同價錢就更不成正比..要買我都係買番d舊野多:71: