Toysdaily 玩具日報

樓主: hkfelix1984

[新品消息] 2012 Vintage Star Wars Wave 03 - Case of 12

回復 120# ngkp19

兩睇啦
3。75 多可動
lego 又比較cute
回復  ngkp19

兩睇啦
3。75 多可動
lego 又比較cute
Leslieinaus 發表於 30-4-2012 08:33 PM

我系度諗如果我有成50隻白兵會吾會好正呢:D
我想知多d Darth Malgus  系咩人
回復 122# ngkp19

五十隻
不如入三十 其餘留番買第二D 角色啦

Darth Malgus 係新故仔 The Old Republic 嘅人(我諗同Darth Vader差唔多)
回復  ngkp19

五十隻
不如入三十 其餘留番買第二D 角色啦

Darth Malgus 係新故仔 The Old Re ...
Leslieinaus 發表於 30-4-2012 09:21 PM

The Old Republic    系電影 定動畫??
我諗我會入夠三十隻後再諗入  :)
The Old Republic    系電影 定動畫??
我諗我會入夠三十隻後再諗入
ngkp19 發表於 30-4-2012 09:33 PM

遊戲(online game),有幾條宣傳片都係圍住佢講
最初跟師父去打haloedi,之後殺死自己師父
之後自己帶成支sith軍隊去打當年走甩個女jedi同羅曼蒂大軍,比個女jedi同班羅曼蒂大軍打低,仲比人打到毀容(下巴皮膚受損)
最後一條宣傳片就係帶領成班sith軍,勾結一個女羅曼蒂人,入jedi殿大屠殺

呢家就出既正正就係dm佢老年帶住班sith軍大屠殺既樣
遊戲(online game),有幾條宣傳片都係圍住佢講
最初跟師父去打haloedi,之後殺死自己師父
之後自己帶 ...
法蘭克 發表於 30-4-2012 10:55 PM

睇左2條  我心諗點解吾出電影 或動畫呢
畫得甘靚
回復 121# Leslieinaus
隻白色boba之前係香港某舖"買八送一"下入手!! 即買滿八隻SW vintage就免費送隻白色boba!
Lego SW下半年有一新boba, 要儲定錢!!
回復  Leslieinaus
隻白色boba之前係香港某舖"買八送一"下入手!! 即買滿八隻SW vintage就免費送隻白色bob ...
herculesanakin 發表於 1-5-2012 02:38 AM

:63::63:jealous 呀
新個set boba 好似無野跟
得人地有隻野準備吞左佢
個set?
回復 125# 法蘭克

唔該曬
我都唔知old replubic 嘅野重以為old replubic 係動畫添。。。:26:
回復 128# Leslieinaus
四隻人仔(luke, lando, boba, nikko guard) + 一隻船仔 + 一隻怪!
回復 130# herculesanakin

:75: 入啦 入啦:75:
回復  Leslieinaus
四隻人仔(luke, lando, boba, nikko guard) + 一隻船仔 + 一隻怪!
herculesanakin 發表於 1-5-2012 10:23 AM

有冇圖睇呢? :64:
回復 132# goldwater
A small one!
我現在煩更呢set.
Duraxyll 發表於 2/5/2012 12:28 AM

這個wave很好哦
有Galen Marek
但冇左動畫裝Anakin
同埋要等多幾個月似的