Toysdaily 玩具日報

樓主: hkfelix1984

[新品消息] 2012 Vintage Star Wars Wave 03 - Case of 12

回復  hkfelix1984

斗斗有貨?幾時買?
韋小寶 發表於 9-5-2012 05:03 PM

斗斗返star wars 真係好q慢....... 仲要好似得尖咀會返貨咁......

細o既斗斗返得果1set, 邊有咁好彩買到先得架.....
回復  goldwater

我主力玩marvel, 其次就sw & gijoe, 老變.......不過都係睇款入
hkfelix1984 發表於 9-5-2012 12:53 PM

我開頭都係睇款入.... 買下買下, 差兩三隻就齊set.... 跟住又儲set......

我transformers movie 123, animated, 就係咁..... 而家prime 又淨係未買文哥同bee同老麥, 其他又係入哂咁濟....... :31:

GIJOE 主力買stormshadow+snake eye + 蛇兵..... <-淨係咁買都夠死啦....

star wars 最鍾意o既, 都係第一隻入o既anakin.....:73:
我系半收手狀態   睇下實物同價點
再入
ngkp19 發表於 9-5-2012 05:22 PM

平成所有主角基本形態我一定買o既........ :35:

見到包裝lu
見到包裝lu
ngkp19 發表於 9-5-2012 09:31 PM

發光version 嗎?
發光version 嗎?
goldwater 發表於 9-5-2012 09:43 PM

咦會發光???
我未聽過   系就正
回復 216# ngkp19
好肯定係唔會!:74:
咦會發光???
我未聽過   系就正
ngkp19 發表於 9-5-2012 09:49 PM

我都係聽其他ching講:

"個頭發光" Vader "八月出".
Duraxyll 發表於 28-4-2012 02:31 AM

http://forum.starwars-figuren.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115
回復 218# goldwater
特效件only!
回復  goldwater
特效件only!
herculesanakin 發表於 9-5-2012 11:40 PM

其實睇唔到個呢隻darth vader個頭係點..... 特效加半透明頭盔?
今日見太源有luke skywalker  
望一望個價 179.....    :42:  炒啦炒啦 炒爆佢啦  無眼睇
我情願淘淘高追 起碼送埋個包裝:45:
今日見太源有luke skywalker  
望一望個價 179.....      炒啦炒啦 炒爆佢啦  無眼睇
我情願淘淘高追 ...
ngkp19 發表於 10-5-2012 12:00 AM

呢個價好耐..... 所以佢咪擺足咁耐囉....... :DD
我高追過黑帝一魚三(又係太源), 跟住見到幾次正價,非常後悔.... 所以唔係好心急想玩, 就等下.... 買唔到就算~~ :oh:

最後悔係MU 3.75" steve rogers, 一魚五...... 點知一向SET賣O既HB可以散買, 真係激死..... 跟住都冇O係HB 買過野LOO......
呢個價好耐..... 所以佢咪擺足咁耐囉.......
我高追過黑帝一魚三(又係太源), 跟住見到幾次正價,非 ...
goldwater 發表於 10-5-2012 12:05 AM

我之前都吾見有luke  擺幾耐佢個價都吾識跌
食古不化.......:38:
黑帝咩verion ??  我都有隻  系ep1  年輕版
    我等緊暴風兵再出
回復 208# 韋小寶

好耐lu.....3月時~~
我之前都吾見有luke  擺幾耐佢個價都吾識跌
食古不化.......
黑帝咩verion ??  我都有隻  系ep1  ...
ngkp19 發表於 10-5-2012 12:37 AM

黑帝係最新ep1 果隻...... 一買完第二日就見到斗斗有正價.... :ice:

果時諗住淨係買 Lando Calrissian (可cosplay Skiff Guard), 點知見到黑帝, 咪諗住一次過買埋唔駛煩囉......

每隻貴3草, 兩隻成6草野....... 我隻二刀流ahsoka 都唔駛6草..... :79: