Toysdaily 玩具日報

[分享討論] sad圖 到底係我對似knight要求高.定係佢本來既qc就係咁?

回復  小堅

雖然你話呢個系列冇問題..但我隻王蛇背後就中左伏
cmf12 發表於 1-5-2012 02:18 PM

王蛇我都中...
不過係前面肩位...
不過隻鐵兵又OK...
回復 46# 小堅

我仲有隻龍騎...
  隻人就無咩事.但條龍就有一點銀色好似花左咁
回復  小堅

雖然你話呢個系列冇問題..但我隻王蛇背後就中左伏
cmf12 發表於 1-5-2012 02:18 PM

喂大佬好少事 JE.......
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
下次請得帶隻眼去買嘢.......
Super_Zero 發表於 2-5-2012 07:01 AM

好FUNNY?
cmf12 發表於 25-4-2012 04:20 PM

師兄: 我明白你的心情, 始終要用接近4舊水去買, 要求係高D:42:
見你的圖, 頭位好似係有D油油出界:26:
建議可用尖棉花棒+天拿水清走,
(當然四周搵模型用的膠紙包好)
至於心厚位置, 我建議你當冇事發生過:67:
這隻我DO有買, 果時睇到最多問題係劍位(蝙蝠入卡器位置)脫油同心口位油得太衰:68:
師兄: 我明白你的心情, 始終要用接近4舊水去買, 要求係高D
見你的圖, 頭位好似係有D油油出界
...
湯馬斯 發表於 2-5-2012 08:16 AM

有人提議我用GUNDAM MARKER油返好隻眼果個位 家陣心大心細緊
     假如用天拿水係咪5金鋪果D都得?
     原來大大個心口位都出事
有人提議我用GUNDAM MARKER油返好隻眼果個位 家陣心大心細緊
     假如用天拿水係咪5金鋪果D都得 ...
cmf12 發表於 2-5-2012 04:04 PM

其實GUNDAM MARKER 係得GE,應該唔多覺眼GE...(如果你唔特意望佢, )
你係完美主義者,油左怕反光時會明顯睇到兩隻色,
就用天拿水,用模型用啦...
慢慢用尖棉棒清走應該冇問題
其實GUNDAM MARKER 係得GE,應該唔多覺眼GE...(如果你唔特意望佢, )
你係完美主義者,油左怕反光時會明顯 ...
湯馬斯 發表於 2-5-2012 08:57 PM

多謝賜救!><
你係完美主義者,油左怕反光時會明顯 ...
湯馬斯 發表於 2-5-2012 08:57 PM

假如天拿水唔work呢
假如天拿水唔work呢
cmf12 發表於 3-5-2012 10:46 PM

下?唔 WORK 的話就天意了...:76:
強迫癥~!{:1_201:}