Toysdaily 玩具日報

[詢問] 取貨要點~~

小弟比較新手,準備去hottoys取batman & joker,想請教各位大大,這兩件可以開盒看嗎 ? 有沒有特別要check的地方呢 ? 謝謝
呢隻我冇買!不過係門市好難睇得清楚!最好就係先睇表面有冇一睇就覺得有問題嘅地方!如果冇就唔好話想睇多一盒(我試過去攞貨!排我前面條友一連開咗5盒到最後都係要返第一盒!我都唔知佢睇咩?每盒又睇得耐阻住後面啲人唔好呀嘛!)
返到屋企或付近餐廳先再成隻攞出嚟慢慢睇!總之有咩問題14日內帶單攞返去換咩都得!
我都係新手拎過幾次貨
大概都係check下齊唔齊件,頭有無花 靚唔靚仔, 番屋企重有14日
一入就入左2件正野 你真識食
返去要除褸檢查裇衫,膊頭有否爆線。
带 手电筒 去照明检查咯... :71:
頭啊 關節啊 甘樣 睇下衣服有無爛 基本系甘
回復 6# shawn.
去拎貨淨係開盒睇,點睇關節....????
回復 1# 路易少尉
其實就咁睇下頭雕有冇花,套衫表面有冇爛就ok,
因為冇得拎出黎,好難睇到D乜...!!!!
預左要行多一次出黎換野o既心理準預,
返到屋企先慢慢驗屍...!!!!
回復 7# kafai1978
其實嚴格黎講 唔系睇 系感覺下 摸下有無左右掉轉啊 活動下手腳甘 有時D衫少D就拉高距睇下