Toysdaily 玩具日報

查看: 6707|回復: 20

[新品消息] Hasbro 6" Avengers 新圖 - Hulk & Hawkeye

嘻, 香港都見過啦, 不過無頭之嘛 (講笑)

Marvelous News.com 剛公佈幾張新圖

香港玩具展唔係放得咁靚, 咁影就有味道好多啦

THOR, LOKI, HULK & HAWKEYE OK 似 WOR!!!!
CA 就唔多似, 不過都會入!!
幾時出!!

正阿! hulk手腳都是雙關節!
鷹眼好像阿 可是沒有箭.........
thor臉算蠻不錯的 但身體是舊模........3.75都開新模了........
loki正 頭盔有點厚大  不過尚可接受...

然後  我要mark7啦!!!!!!!!!!!!!!!快點出來!!!!拜託一定要有mark7!!!
正阿! hulk手腳都是雙關節!
鷹眼好像阿 可是沒有箭.........
thor臉算蠻不錯的 但身體是舊模........3.75 ...
marvelman 發表於 22-4-2012 11:45 AM

Thor 3.75" 的新摸就算了,新不如舊減關節唔出好過出!
6"... A little bit disappointed for the look... :(

How about Ironman?  :)
6"黎講已經非常似 (相比起之前movie series:50::50:)
hulk真係must buy item!!!!!!
d關節仲勁過 face-off個隻!!!!!!

快d出mark vii 我都好想要XDDD 最好送埋TONY頭啦!!!
有冇ching知道幾時出同邊到有得買呀!:64:
有冇ching知道幾時出同邊到有得買呀!
toys1333 發表於 22-4-2012 07:11 PM

I WANT TO KNOW TOO!!
點解loki好似張國強
箭佬雖然唔係我杯茶, 但做得真係好似演員真人~~~~~~~~~~~~~值得一入
hulk好正~~~~~~~~~~~
期待iron man 新相~
回復 6# charice1219

但之前thor開的雙關節幅度都不大...
擔心hulk也會有這個問題...
回復 11# marvelman

應該還好吧@@
始終hulk沒有斗篷阻擋

不過可動已經非常強!!
以hulk來說!!!

希望香港快點上市!!!
我都想係CA快D買到...
內地淘寶都有偷跑了...@_@
以為自己看緊12寸

雕工唔錯
回復 14# 0din

其實呢set真係幾唔錯!!