Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Soldier Story 2012 北京國際模型展會場特別版 (update會場情況)

都係叠埋心水買番D正常貨算,  果D乜乜物物版當睇唔到吧
Figurefunfun 發表於 2-5-2012 03:40 PM

心係好想買,但個價應該會過自己心理關口,所以九成放棄多
心係好想買,但個價應該會過自己心理關口,所以九成放棄多
woowoobb 發表於 2-5-2012 04:08 PM

:DD  呢D嘢好衰㗎, 自己出去睇就無事, 但一同D好此道者一齊見到,  通常就齊齊出事:DD
呢D嘢好衰㗎, 自己出去睇就無事, 但一同D好此道者一齊見到,  通常就齊齊出事
Figurefunfun 發表於 2-5-2012 11:42 PM

無啦,成個淘寶得一至兩個賣唔過千(都係差10-20就到千)人仔...............
我買果個已加價都過千
回復 80# woowoobb

今次先知原來內地都有人去搶限量版,真係失覺。真係幻想唔到一日就可以買晒:angry:
回復  woowoobb

今次先知原來內地都有人去搶限量版,真係失覺。真係幻想唔到一日就可以買晒
danielli 發表於 3-5-2012 02:58 AM

佢地有錢人好多,呢幾日上大陸網睇,所謂新入坑都入咗3隻army 嚟組隊……
唔緊要啦各同好,  套用返以前有位玩兵人前輩所講:

買得到就當然好。買唔到咪等下套