Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] !!!後追成功!!! (我的ROBOT魂)

我個時一出即買,$198。
我就想賣走d高達系既robot魂佢 , 高達類真係玩返模型就算啦~~:52:
其他系列先買返robot魂啦 (好似fmp果d就真係一定要支持robot魂)

00真係堅正:58:

七劍要配埋0Rider :71:

btw我仲未搵到岩價既00Q :45:
後追注意事項:
1. 先上網參考下D價錢,就大概知出面有沒有相關既貨品
2. 可以周圍找下,通常大家都會去旺角個D地方找,不過,個D場人流多,而且買既人又多,好多HIT野都會被秒殺。就算本身無愛,有留意開玩具界野既,都會知道某某值錢,結果買番去炒。其實有D公仔好可能鮮為人知咁匿左係D屋邨迷你玩具店入面,有時無啦啦執到筍野呢D都係可遇不可求既,真係要碰下運氣。
3. 到運氣都碰埋都無,咁就唯有去後追啦,不過,我自己既心得係,如果唔計價錢同二手與否,BID應該係會抵過去店上面買既~~

希望幫到手,我睇師兄你應該會繼續後追,你可以上去我個網度睇下D ROBOT魂REPORT^^~~
Welcome to Robot 魂坑!!!!:75:
回復 14# tonylee12003

你有冇入返七劍呀Pm話我知幾錢得嗎?我想知我入貴左幾多…
回復 15# flag572

係嫁啦!笨大佢自己出都已經 二?尾到三魚中、追返舊個D受歡迎魂無三四魚都幾難買得返!
回復  flag572

係嫁啦!笨大佢自己出都已經 二?尾到三魚中、追返舊個D受歡迎魂無三四魚都幾難買得 ...
T_A_I 發表於 23-4-2012 11:31 PM

我追我頭像果隻都貴出果陣兩舊水 6魚幾 因為限定 搵左半年 總算比我bid到 後倒好有成功感 但...:36:
回復 22# T_A_I

冇入返七劍...日本二手都要5魚..:70:...y拍上次見都係3魚7草到
ooQ 仲貴...成近8魚.......
回復 25# tonylee12003

上次我見yxxxx 2隻2手一齊賣結bid %xx
因為我唔喜歡00q so無bid到
00q好似唔使咁貴呀?
依家都有人放bid你可以去睇下
7劍#xx你個時唔bid?
回復 18# ckivan91

你有咩想賣呀?睇下我要唔要=.=
pm我啦~
回復 16# 華夢

死魔鬼:^
我依個坑都係因為你:angry:
好彩你今次post d相我唔中毒~
依家只係想緊買唔買arx-8隻翼,不果後追要4魚幾唔係好捨得買...
回復 19# 阿噗高達

你隻限定未有隻翼囉,使鬼專登買隻飛機咩-.-
另外你7劍加飛機幾$$呀?
回復 20# kkkiii0079

實不相瞞你的blog我放左係我的最愛啦,
我後追個d好多都係睇你d相決定的~~
回復 24# flag572

但咩呀?
另外我睇唔出你個隻係咩來.......