Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 啱啱開始睇 ONE PIECE 咁就中伏

有間香港公司出過ONE PIECE STRONG WORLD 電影Q 版喎!!
是不是pop行貨一定有萬代貼係背後,定係好早期個d係無的?
shf果d~~~個個都有d問題~~~吾係好似樣~~~:30:
回復  mf_c2000
我想要隻shf卓洛,E+得D不可動
TsChoi 發表於 19-4-2012 12:40 AM

認同!笨大出出吓又無出,都唔知佢係唔係放棄依條生產線?:38:
暫時鐘意撒古斯同卓洛, 超型....
mf_c2000 發表於 18-4-2012 07:30 PM

恭喜入坑呀:)
認同!笨大出出吓又無出,都唔知佢係唔係放棄依條生產線?
三木白花子 發表於 19-4-2012 06:45 AM

之前出的 OP SHF, 冇一隻掂, 盒蛋 D 質素都好過 SHF 多多聲, 如果真係放棄呢條LINE係正確決定
先入草帽 二年後9人
halukwok 發表於 19-4-2012 12:24 AM

我都係冇幾耐之前先睇 OP, 一睇就迷上, 尋日入左隻 POP 卓洛 (二年後 ver.), 係我第一隻POP, 真係好正, 不過應該唔會入晒9人, 例如 brook 個造形我覺得麻麻, 比較鍾意 2年前的禮服多 d...而且我又唔太鐘意烏索普, 呢兩隻我會 SKIP...
回復 21# crazysmiles
其實路飛都唔係好差,至少多面相,而且價錢仲平過zero:44:
zero又賣得貴,又不可動,笨大當然好賺D:67:
我都係剛睇無耐就中毒中到返公司呀!張台放到就來係人鬧呀!
六月出卓洛, 價都唔算貴....好期代呀~
我都係冇幾耐之前先睇 OP, 一睇就迷上, 尋日入左隻 POP 卓洛 (二年後 ver.), 係我第一隻POP, 真係 ...
crazysmiles 發表於 19-4-2012 09:20 AM

隻卓洛我都BID 左隻。等交收。。無計E 隻 一定食抄價。E隻仲可能無再販
恭喜恭喜:77::77:
遲D就組立式同FZ
之后就POP:^:^
隻卓洛我都BID 左隻。等交收。。無計E 隻 一定食抄價。E隻仲可能無再販
halukwok 發表於 19-4-2012 10:11 PM

卓洛點會冇再版:45:?!我一萬個放心喎~~~:38:
其實都未必係深坑0既, 因為有d 整都唔係咁型.
同埋價錢都係一個阻滯, 可以控制我唔好泥足深陷~哈哈
卓洛點會冇再版?!我一萬個放心喎~~~
kc53 發表於 20-4-2012 01:34 AM

對上個隻仲未有