Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: neo_01

[個人收藏] my first post - my collection in final report - fix 图小心多相 :)

回復  果汁先生
facebook 可以post相???? 不会喔!
neo_01 發表於 15-4-2012 10:15 PM

登入後去到home page
係左邊 會見到apps入面有photos
click進去
最上會有upload photos
選相之後upload吧 upload的同時 可以係左上角改名之類
最後可以改係右下方既privacy
改做public就係人都睇得
之後你right click看到相片既link就可以post係td了
當然 如果你同google chrome會方便很多
可以直接copy image link按回ctrl+v就可以了
回復 31# 果汁先生

好。会试,等有时间在去弄。谢了:)
除了facebook重有无第二选择???
photobucket 有问题。。。。。
flickr post 吾到相
msn photo post到一张:59:
吾想放facebook.. 重有无第二选择???
photobucket 有问题。。。。。
flickr post 吾到相
msn photo post到一张:59:
吾想放facebook.. 重有无第二选择???
纵欲都fix左图有时间fix埋其他死图:60:
fix图complete:43::59:
勁, 因為我係后追, 我D 都已經買唔到或是被推到天價了..........
mf_c2000 發表於 17-11-2014 02:05 PM
勁, 因為我係后追, 我D 都已經買唔到或是被推到天價了..........

后追一定比之前辛苦。加油!:$
入黎支持師兄收藏!
tolete 發表於 20-12-2014 11:20 PM
入黎支持師兄收藏!

多谢绝大大支持:64:
neo_01 發表於 8-2-2015 12:22 PM
多谢绝大大支持

值得小弟支持,請繼續買啊!:34: