Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: insomniac

[個人收藏] 經典重溫: Bank Robber Joker

再次見到佢出現, ..記得..當日一出本雜誌內的相....真系驚天動地 (在我班同仕內).....個個都話超正,
當晚....5個一齊去訂....:66:
呢隻好想追:79: 會唔會出2.0呢
Good ~ 最有價值的joker! 不是因為炒貴~ 係佢平靚正的感覺
我隻舊版Joker 都斷左腳, 明白你既心情 (自斷,  唔係暴力玩爛)
insomniac 發表於 14-4-2012 10:52

好慘......................:42:
回復 3# insomniac
我隻dx02 batman 都係自然斷 我都好同情兩位...
好慘......................
影武者 發表於 17-5-2012 01:20 AM

大大無換 body ?......................
好慘......................
影武者 發表於 17-5-2012 01:20 AM

我隻 robber Joker 都斷左腳 ,不過拎出來用aa膠癡番果個位,免
我隻 robber Joker 都斷左腳 ,不過拎出來用aa膠癡番果個位,免
我隻 robber Joker 都斷左腳 ,
不過拎出來用aa膠癡番果個位,
我隻 robber Joker 都斷左腳 ,不過拎出來用aa膠癡番果個位,
免強o.k.果陣時設計應該有問題,我斷過2隻了,冇brother 斷過頭套條帶,我癡極都癡唔實
呢隻我入手多年, 凈係check過件, 都冇拎出來玩過...
如果ht再出joker, 我諗我會放左手上呢隻先...
呢隻我入手多年, 凈係check過件, 都冇拎出來玩過...
如果ht再出joker, 我諗我會放左手上呢隻先...
ek080512 發表於 17-5-2012 02:00 PM

我都差不多冇玩過
最近拿出來玩就斷
一年前只有高追了DX01,好期待這個會出2.0!!!!!
看看樓主這隻已夠開心了!!!
回復 27# babycar

:50:唔係呀?...今晚返去拆盒睇下先~