Toysdaily 玩具日報

查看: 5445|回復: 14

[劇場創作] figma小劇場02∼新章魔法少女小圓(刪剪修正版)

上次貼的版本好像是因為最後一頁太重口味而掉進了小黑洞:die:
所以這次少了最後一頁,不過就這樣完結也是可以的
上次沒看到最後一頁的人你們走寶了!:p

唔係啊我覺得無問題,正經先唔好睇,就係鍾意重口
回復 2# 歪不正

我都覺得無問題......:cool:(廢話!覺就唔會貼啦!)
回復  歪不正

我都覺得無問題......(廢話!覺就唔會貼啦!)
shinjims06 發表於 13-4-2012 09:57 PM

有冇得再重D啊,有冇用JoJo奇妙可動做題材先:46:

殘念,我對JoJo不感冒:45:
短時間內再想不出更重口的點子了吧!(想得出也不能貼吧:55:)
殘念,我對JoJo不感冒
短時間內再想不出更重口的點子了吧!(想得出也不能貼吧)
shinjims06 發表於 14-4-2012 12:37 AM

大大我都中左伏喇:67: 小學雞厄殺創作空間HolyST
不過放心,你開post,我實會每次都黎撐場,真心覺得大大創作很優秀

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... %3Bfilter%3D2592000
讚一個

又咬頭又男兒身雖然噁心
惡搞方面睇出你很用心

如感到有委屈
去果邊相信會更適合你
真係好好睇,我要再支持多次先得
麻美學者始終都係逃避唔到甩頭既命運Orz
正! Billy同警長永遠係好素材
再讚好.................

班billy含手指真係好頂癮:46:
之前的劇場還間中有人回帖,這個卻掉到谷底了,明明這個比較精彩的說......:56:
之前的劇場還間中有人回帖,這個卻掉到谷底了,明明這個比較精彩的說......
shinjims06 發表於 17-4-2012 08:22 PM

先讚個好!!!:71:

btw,乜你唔知哩個區十年都無人回一次架咩??!:he:
之前的劇場還間中有人回帖,這個卻掉到谷底了,明明這個比較精彩的說......
shinjims06 發表於 17-4-2012 08:22 PM

Its ok, don't be sad.:71: