Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mokfung1985

[詢問] 有冇大大知道Lego Marvel香港幾時開賣?

回復  army512

haha you are so smart!

im not a lego fans...so need to select law...too expe ...
Grimlock 發表於 13-5-2012 10:46 PM

我都吾係lego fans, 不過終於等到值得入的lego主題,
個網係點樣買人仔架..我有興趣
kaiyu 發表於 13-5-2012 11:09 PM

開個account首先, 再開始選自己心愛人仔..再入creait number
開個account首先, 再開始選自己心愛人仔..再入creait number
army512 發表於 14-5-2012 12:42 AM

ship黎hk大概幾錢?
另外 lego人仔既問題想問問師兄..
我set 6869 打開d人仔..有大半腳果後面都有白化既痕..想問下係咪正常
ship黎hk大概幾錢?
另外 lego人仔既問題想問問師兄..
我set 6869 打開d人仔..有大半腳果後面都 ...
kaiyu 發表於 14-5-2012 12:50 AM

運費佢都係收多你5英鎊者, d人仔甘輕
無事的...lego都係無完美...
運費佢都係收多你5英鎊者, d人仔甘輕
無事的...lego都係無完美...
army512 發表於 14-5-2012 01:56 AM

諗得過..haha 因為我23年黎第一次買lego..所以好奇一問..thx
我都入手了
四盒都正價
一盒貴左五十
都ok!!!
諗得過..haha 因為我23年黎第一次買lego..所以好奇一問..thx
kaiyu 發表於 14-5-2012 02:01 AM

甘你想買咩人仔呢,,,,
甘你想買咩人仔呢,,,,
army512 發表於 15-5-2012 12:22 AM

hulk  同batman
hulk  同batman
kaiyu 發表於 15-5-2012 01:00 AM

hulk要到月尾先有貨....batman就大把,,,,睇你要邊隻batman
唔知有冇得單買Quinjet Aerial Battle 入面果隻IRONMAN 呢?
唔知有冇得單買Quinjet Aerial Battle 入面果隻IRONMAN 呢?
kml60664 發表於 15-5-2012 08:08 PM

mark 7 人仔有得賣...不過易狗狗....
so我買set抵d