Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [模魂真悟]龍神丸

我覺得咁既話不如買robot魂算...
fami~yan 發表於 11-4-2012 05:08 AM

羅白魂個隻...
個價好高下...
頭像被屏蔽
其實乜貨都無所謂.只要外型做得好,價錢合理,就可以了.
模型玩具款式唔怕多,最怕係無得選擇.
今期機動世界送改件,可以讚佢地有heart.造出b記唔出的模型款式.
我覺得咁既話不如買robot魂算...
fami~yan 發表於 11-4-2012 05:08

你買隻robot魂會再同佢上色嗎:?
砌模型,除了看成品,仲要享受其過程,點可以同現貨比較:67:
d 人一聽到係國貨就踩
日貨就一定係好…

我覺得只要係有heart 既出品,唔理佢黎自邊度都值得支持囉
azraelho 發表於 11-4-2012 13:47

:71:
似乎係拎ROBOT魂拆件改模再自己出.
其實佢係隻EX-S同隻乜乜星神出左事者,
如果係改模野佢係出得OK的.

抱觀望態度先.
d 人一聽到係國貨就踩
日貨就一定係好…

我覺得只要係有heart 既出品,唔理佢黎自邊度都值得支持囉
azraelho 發表於 11-4-2012 01:47 PM

同意.

而且人們也忘了以前魔神英雄傳全系列模型的頭是固定不能動的,
又不見去踩當年的「龍神號」又肥又矮又不帥?
頭像被屏蔽
回復 17# azraelho

十卜:71:
比例怪怪地,魔神唔係咁。上身大d好d
d 人一聽到係國貨就踩
日貨就一定係好…

azraelho 發表於 11-4-2012 01:47 PM

國貨我有買, 但呢隻四不像真係接受唔到
d 人一聽到係國貨就踩
日貨就一定係好…

同意!!!
之前出既Nu同Hi-Nu大把人買己經事實勝過說話,
你話係之前響u-wants度有人販賣老翻BANDAI MG/PG/HG賤格D,定係依家人地真金白銀開套模來出模型賤格D?
家下人地模魂真悟就算出都係利用人地韓國版既手辦改良來出,呢種精神叫精益求精,咁點解唔去話人地D韓國廠呢?
響u-wants度販賣老翻BANDAI MG/PG/HG果D算係咩呢?請問?
我本人都勁討厭D自由行,又唔衛生又無教養,咩都爭一餐,咁又如何?呢Do係國民教育問題亦係事實,抵比人討厭;但並唔係歧視!
人地模魂真悟的確係有heart既一間廠牌,點解唔支持下?你估bandai一模多用搶你錢又好應該咩?

應該係番呢隻手辦

:71:您的帖子長度不符合要求。
灰模唔錯...
好想知實物會係出模型, 定係出手辦??
有期待
:shiny: