Toysdaily 玩具日報

查看: 4903|回復: 12

[GUNDAM] OOB MG DUEL GUNDAM

都係一般OOB

著左甲之後可動性差左好多...而已有幾個位唔係扣得太實, 可惜

影相時非常好用既MB FREEDOM~

SHOW可動都係素體最好

肩砲可以手持, 幾貼心

另一樣估唔到係佢居然用返STRIKE PC件?
所以結構上好似STIRKE, 只係DETAILS多左同局部關節改良
DETAILS 量大增, 結果同MG STRIKE唔夾....希望會出STRIKE 2.0吧

期待閃擊!!

FLICKR LINK!
http://www.flickr.com/photos/61318711@N02/sets/72157629408851026/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

相關帖子

GOOD! E 隻MG 出得好好,不上色都有非常不錯的效果!
nice OOB   :64:
好靚!! :handshake:搞到我都想買隻黎素組... :die:
請問大大呢隻有冇消光?
素體 同 重裝 都咁正~~~~~~ :71:
爆甲個集真經典,連殺兩部高達!
X-100系机種如strike,buster都是以duel為藍本,而各机以不同的大前題作開癸
nice photo of a nice model.  support.
大大呢隻都係素組?

如果係既我都要買返隻砌下, 好掂!
呢隻 duel 真係好正

ching你唔上色斎滲線同貼紙都有此效果,一絕:71:
如果有淨入面果架野單買就好lo 唔想要套甲
回復 1# L-U

COOL SHARP
DUEL既細節比當年突擊更精緻
估計 VER 2.0 突擊 可能性不遠了
下一隻奔雷亦值得留意吧
我都想佢出 Strike 2.0~~