Toysdaily 玩具日報

查看: 3596|回復: 11

[個人收藏] 最輕量的裝甲 Mark V

今日女友同朋友出街, 咁就有時間去影下D玩具~相信唔少師兄都入左呢隻MARK V好耐啦~不過小弟都係近期先後追的~而且淨買單個價都唔錯:71:

Iron Man, 是小弟係Marvel最喜愛既角色~之後係Spiderman 同Captain~小弟既12吋之路都係因為個隻該死的Mark VI, 不過Iron Man 既12吋, 小弟入親都會中sad的(當然全部都係後追)一度心灰已冷下就全部放晒出去, 但有一日朋友有張友情價訂單放比我, 拎左入境紙後抱住SAD就SAD既心態再入埋佢, 出奇地呢次竟然冇咩事, 希望日後拎既Mark II都可以keep住就好了~唔講廢話啦~去相~

成套Iron Man 2 我覺得最好睇就係呢幾分鐘!
而且心口既機械感做得真係正:35:

可惜, 可動性係一大死症!

換成戰損,十分仔細,重現返電影一幕!

不過可動真是....

最後做返Tony既手勢

後記:
影完發覺d相較高左iso, 搞到矇朦朧朧咁:72:
如果唔追求可動同外觀既結合, 呢隻mark V都算係一件佳品, 當然, 精美感唔夠Mark II高, 可動又冇可能做到山口咁...而且拍埋前日拎既黑蜘蛛, d可動真係.....但一牛多我仲係接受的, 只係1/6 Iron Man 同高可動似乎無緣了.

多謝大家:64:
頭像被屏蔽
如果MK V 有新MK II 既銀色效果... will be great
MK V鬥鞭佬果段真係勁精彩~
呢隻可動性真係唔錯,不過最大問題係頭部沒有做戰損效果,但我也很欣賞戰損手的設計,以後追一牛多的價格, ...
zacharychan 發表於 8-4-2012 03:28 PM

同意!所以係時候DIY一個喇!:73:
MkV 丫烏 under 1k
都幾抵玩:$
回復 2# zacharychan

老實講, 相比Mark IV同VI, 呢隻可動算差了, 可以睇其他Ching既相, 下身可動都係低, 搞到好似3.75"咁~雖然係咁, 我都仲係其待之後既IM!

回復 3# Baka

咁或者同紅色真未必太夾, 依家咁我而經收貨!

回復 4# GTO

係啊! 個段睇到我同我d FD呆左!

回復 5# Toruk_Makto

正喎ching! 係咪用mark VI頭改?

回復 6# Goodbuy

依家好似唔得了, 不過11牛以下好似仲有!
頭像被屏蔽
回復 7# yorpheus
ching 真係心水清!

回復  Toruk_Makto

正喎!不過唔識改!
zacharychan 發表於 8-4-2012 08:40 PM

試下玩下就得咖喇~個面罩我用界刂刀界刂咖咋...:34:
最抵玩的 IRON MAN
Very good!!!!!!!!!!!!!!!!!