Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A VOX RE-VENTURE SPECIAL

我都無得去,咁可以遲d先拿figure 唔使等到9:30
回復  rudy1963

冇收到email 就代表冇了…我都冇份丫 wuwuwu
Baka 發表於 14-4-2012 04:57 PM

Baka大大會27號定28號去拎貨呀??
回復 318# toms110

28 :58:
好似28 号有簽名會 順手拎埋簽喺TK 盒度
回復 302# toms110

congrad congrad!!
回復 302# toms110

Me too, see you there
有無其他師兄收到e-mail??
小弟今早收到了

Congratulations! You are invited to be our gue ...
toms110 發表於 14-4-2012 10:36 AM

請問你的order no. 係幾多呀?
thanks
回復 322# vicksuen
應該159xx先有機會:42:
回復  toms110

Me too, see you there
leungcch 發表於 15-4-2012 11:12 AM

去之前幾日我地可以再聯絡, 有機會既話一齊入場都得wor:73:
請問你的order no. 係幾多呀?
thanks
vicksuen 發表於 15-4-2012 06:00 PM

7591X:35:

對不起,您的JJ小於 15 個字符的限制,請返回修改
係3a fourm度睇gimbat講呢句,突然覺得好q興"please if somebody is upset about not having two t-shir ...
rudesbarry 發表於 12-4-2012 03:43 PM

都唔係小唔小氣O既問題....因為一開始就冇CONFUSION, SET C =SET A + SET B 已經講得好清楚, 佢地E+咁樣做係完全違反CONTRACT LAW, 就算佢話唔LIKE 可以REFUND一樣唔可以免責...因為BID and OFFER 已經響PAYPAL 過數之後完成左, 佢有絕對的責任完成交易
回復 326# 消遙丸
咁可以點做:?
梗食:*:*:*:*.:*:*
回復 264# rockcham

我不能pm...................
頭像被屏蔽