Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: toms110

[新品消息] 3A Reventure 新品 TK 露面了

只限3AA會員訂購, 無講會開售幾耐, 但頭100名成功訂購嘅會員會獲邀出席27 Apr晚嘅3A 2012 Re ...
toms110 發表於 6-4-2012 10:52 PM

頭100個死心啦:74: 就算係頭100個都未必有份,聽聞3a個老闆好討論中國人,鬼仔fan d,到時100個可能只找自己友到!
回復 16# ckc882000

應該唔會咁既,同鬼佬fd啲唔出奇,但始終佢有言在先,應該唔會咁既.
而且就算佢真係唔中意,都應該只係大陸果啲,唔係hk.有分別架.
一set買係係太貴了....仲要冇得揀咩款....要硬食唔想要果d.......最平都成3牛......算吧啦我今次.........
頭像被屏蔽
回復  ckc882000

應該唔會咁既,同鬼佬fd啲唔出奇,但始終佢有言在先,應該唔會咁既.
而且就算佢真 ...
rudesbarry 發表於 7-4-2012 09:55 AM

不過所謂100個,邊個知先後,不過由佢
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 22# eeleel

買figure 係自己中意....
又唔係潮物,
自私講過時仲好冇炒家又少人爭令真正中意既玩家有得玩
回復 23# Baka

Yes, 希望少d人鍾意, 可以平d放舊物比我喇...:35:
頭像被屏蔽
好想買齊4款TK....依家只希望找到幾個朋友願意陪我去排隊!
好想買齊4款TK....依家只希望找到幾個朋友願意陪我去排隊!
toyman 發表於 7-4-2012 09:49 PM

個展幾點開始,?
ching 打算幾點排隊?
lady sham令我有排隊既打算!
但如果去排TK & Ankou ex都必會手入⋯⋯破產了:help:
回復  Baka

Yes, 希望少d人鍾意, 可以平d放舊物比我喇...
甘大滋 發表於 7-4-2012 08:34 PM

可唔可以留返D俾我呀......:help: