Toysdaily 玩具日報

查看: 9721|回復: 22

[玩具攝影] 兩個世界的英雄終於相遇了--《The Avengers X Kamen Rider》上演!

「大叔!你還不錯嘛!不過先告訴你,老子任何時候都是高潮狀態哦!」

「......日本人都是這樣子的嗎......當心,他們又來了!」

「嗯!一鼓作氣地上吧!」

「不用你說我也會......!」

================================================

「好熱鬧呢!也參我們一腳嘛!」
「要比科技和武器的話,我倆應該不會輸吧!」

================================================

「被包圍了......。」

「害怕的話就先走吧,我一個人已經綽綽有餘。」

「......笑話,我在美國可是有分擊退天神的。區區幾個戰鬥員,我會怕?」

「卡里斯的意志,由我來繼承!」

「我們都是,精神的傳承人。」

「願賭服輸,把你的槌子給我唄~」
「怎麼好像有被騙的感覺....」

「那個......,有人可以告訴我這個是怎用的嗎?」

「留言,饒你一命!」

「我唬倒你吧?」

多謝大大睇晒成個post,其實小弟同時都寫左個鷹眼Hawkeye既小報告,有興趣既大大可以去下面個link睇下,謝謝:43:
http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=180509&extra=
好正
我想問係未 3.75" vs 極魂 sic 系列??
估唔到 2 款 size 咁鬼 match wo
:D
頭像被屏蔽
好正呀c兄,因好笑係劍果張!!:71:
支持支持

回復 2# 36韜

韜兄你係kaxia fans wo~
的確係3.75"同極魂, 而極魂其實係高半個頭左右的:45:
回復 3# Galulu^^^

多謝你支持呀galulu:43:
回復 4# rockcham

多謝大大!!
其實呢張係我影到最後果陣, 冇晒靈感果時影的, 因為佢兩個真係冇咩關聯~:55:
頭像被屏蔽
非常有趣, 支持!!!
師兄好有創意啊,d場景動作又做得好,臺詞又配得正,俾個good你啊!
大大真係寫到好有趣!
回復 5# leftgoaw@y

高少少 ja
影相就下位 lo
日本人比鬼佬高 d....好正常 ja
:66:
回復 9# dog9dog9dog9

Thanks for your support 師兄:73::64:
平時有冇玩開極魂?
回復 10# bond123

多謝bond兄支持!黎緊如有機會都會再影下呢類crossover相,希望你都會捧場啦:77:
另外,有關臺詞方而面,順道回應埋11# 格斯道天兄:

大大真係寫到好有趣!
格斯道天 發表於 7-4-2012 12:23 AM

哈哈!其實本身影既時候都冇諗過加臺詞,不過up相既時候突然靈感湧現,就即興寫左啲對白出黎喇:76: Anyway,大家睇得高興就goodgood喇!:73:
回復 12# 36韜

你岩!
基本上個個幪面超人身高都過180,鬼佬邊有可能同佢地平排:54: