Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: guitarjimmy6666

[個人收藏] hottoys ..DX-100 t800到手(串一下)

Support DIY ar C-Hing!!!  Keep going!!!!
我有師兄你一半就好啦:35:
冇能力所以我入eb儲齊一對果隻做左右門神:66:
我有師兄你一半就好啦
冇能力所以我入eb儲齊一對果隻做左右門神
lcm44bb 發表於 5-4-2012 01:06 PM

其實eb 個隻戰傷1/4我都有d 興趣~~~:77:
其實eb 個隻戰傷1/4我都有d 興趣~~~
guitarjimmy6666 發表於 5-4-2012 01:12 PM

eb之前果隻都好正~係個額頭差d....黎緊戰損個頭希望佢再做好d~:help:
難得我老婆唔插我麻:DD
eb之前果隻都好正~係個額頭差d....黎緊戰損個頭希望佢再做好d~
難得我老婆唔插我麻
lcm44bb 發表於 5-4-2012 01:19 PM

不過咁大隻我都未知可以放系邊=.=....
guitarjimmy6666 發表於 5-4-2012 01:20 PM

買左自然會搵到位放:DD
guitarjimmy6666 發表於 5-4-2012 01:20 PM

电视机旁,或bed side table ... hehe
下隻阿諾應該好大機會係依款戰損版
巴迪高 發表於 5-4-2012 01:57 AM

就算有最快都要2013年年尾啦,你等呀??我就唔等了,如果EB果隻出得好,今年就有得玩啦,我就唔會等了,HT呢排實在開得太多開頭支票,MJ無影,狼人無影,JOKER2.0無影,仲有架創戰紀電單車收左人地年幾訂夠膽死依家都仲未出貨,做唔到唔該回水啦,講到明2011年尾出,2012年中都就到了,車影都無,都唔知想點!!
就算有最快都要2013年年尾啦,你等呀??我就唔等了,如果EB果隻出得好,今年就有得玩啦,我就唔會等了,HT呢排 ...
emilykls 發表於 5-4-2012 02:46 PM

架創戰紀電單車做唔到回水就梗但係咪要賠償要人等你咁來既損失:53: