Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 又ー新出"沙煞比"...

期待"逆襲"系列快點出PG吧....
olafilz 發表於 5-4-2012 11:02 AM

都等左好多年了...:34:
火宅兄,本人覺得個頭好得,但身好似太多野,感覺上好似一打就散咁
多謝分享
風間人 發表於 5-4-2012 07:57 PM

風C兄
其實"沙煞比"都出過好多次...
今次la隻 靚吾靚,好睇個人口味呢~
在下就較喜愛以前 B-CLUB出果隻
因感覺較扎實呢~:34:
好想買,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
冬暖夏涼小恐龍 發表於 5-4-2012 08:32 PM

大大
在下之前巳收藏了一隻"B給"的了..
.再無位置容立它~:34:
i saw pre-order in In's Point...
less than 6 fish...
:no::no::shiny::shiny::71:超有霸氣呀!!!!!
好多detail位!!!!!
好機械化-->>變形金剛=.='
好機械化-->>變形金剛=.='
回復 1# 火宅之人

我沒有手工:56:,只能看產品Design,雖然整個造型很"型":71:,但總覺得上下身有點風格不合!
上身除刻線, 鏡頭, 嘖咀位等小部份位置,整體已曲線為主;而下身裙甲, 大小腿, 腳板等,卻已直線為主;前臂比起肩膀細節較小;感覺很怪:42:...
that's so nice, too bad i don't have the skill
buy one......... waiting..... stock....
very detailed, also, very big feel
回復 24# RAYSHUN

咁都畀大大察覺到,咁就乾脆..... 將曲線既地方拉直啦 :36:
回復 24# RAYSHUN

認同大大 :71:
第一眼睇係覺幾正,
但睇耐左,確實係越睇越覺怪怪地,
都係巳前"B給"果隻正D,需然無物details,但正在整体感覺好扎實呢~~  :62:
回復  RAYSHUN

咁都畀大大察覺到,咁就乾脆..... 將曲線既地方拉直啦
katsumoto 發表於 11-6-2012 04:35 PM

將曲線既地方拉直...:x