Toysdaily 玩具日報

查看: 6763|回復: 13

Del Plz

Del Plz

[ 本文章最後由 玩具新丁 於 24-3-2007 02:21 AM 編輯 ]
which forum receive this letter?
我反而有興趣想知到時有罪既會係咩人.....
會唔會連埋個FORUM既板主們(包括唔關事果D)都中招?
因為叫得你DEL左個專區....即係封信係比板主級人馬....
同埋我反而有興趣想知佢點樣拉人....
為何會係對正版人仕的喜訊??
正版人仕有因為事件而得益嗎?:?
原文章由 Horus 於 20-3-2007 11:35 PM 發表
我反而有興趣想知到時有罪既會係咩人.....
會唔會連埋個FORUM既板主們(包括唔關事果D)都中招?
因為叫得你DEL左個專區....即係封信係比板主級人馬....
同埋我反而有興趣想知佢點樣拉人....

我諗要拉的話會拉發佈下載連結o個個人,好似BT單野咁
但問題會用邊條例入佢罪

原文章由 linhowai 於 21-3-2007 07:58 AM 發表
為何會係對正版人仕的喜訊??
正版人仕有因為事件而得益嗎?:?

比你辛苦儲錢真金白銀買正版玩,隔離個人日日下載就有得玩
事件當然有得益
原文章由 祖達斯 於 21-3-2007 01:48 PM 發表

我諗要拉的話會拉發佈下載連結o個個人,好似BT單野咁
但問題會用邊條例入佢罪

比你辛苦儲錢真金白銀買正版玩,隔離個人日日下載就有得玩
事件當然有得益

得益?! 買正版 still 買正版, they wont consider 下載 anyway, otherwise they wont 買正版 la?! maybe mentally will feel a little better.......
用正版唔會有得益架, 得益既係索尼喎.........
原文章由 豪鬼 於 21-3-2007 01:51 PM 發表

得益?! 買正版 still 買正版, they wont consider 下載 anyway, otherwise they wont 買正版 la?! maybe mentally will feel a little better.......

原文章由 raycyl 於 21-3-2007 02:04 PM 發表
用正版唔會有得益架, 得益既係索尼喎.........

我表達得唔好:shy:
正是豪鬼大大的意思,心理上安慰:shy:
但這消息至少比正版用家有個交代...
不覺得有什麼交代不交代的

正版用家反對用翻版的是因為翻版會弄跨整個遊戲業,廠商都倒閉了還會有什麼可以下載翻版的嗎,都沒遊戲推出了
:!
買正版只是向自己交代,不會得到任何利益的!!!!
原文章由 mirage 於 21-3-2007 03:35 PM 發表
不覺得有什麼交代不交代的

正版用家反對用翻版的是因為翻版會弄跨整個遊戲業,廠商都倒閉了還會有什麼可以下載翻版的嗎,都沒遊戲推出了

這個正是翻版的可怕....廠商倒閉....玩家沒game玩
某程度上應該是令整個市場運作變得健康才對....的確....對買正版的人來說沒有甚麼直接的利益....
昨日見到有人玩mhp2中文版∼∼  -_-"
頭像被屏蔽
原文章由 K@213 於 22-3-2007 08:49 PM 發表

係咪大陸版?

係老翻既修改版.............