Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 蜘 蛛 俠 的 陰 暗 面 — S P I D E R - M A N [Black Suit Version]

有愛
留言支持:71:
正呀...但係我想要紅蛛多d:79:
正呀...但係我想要紅蛛多d
kwanbt 發表於 3-4-2012 12:39 AM

紅豬真的正~
夠搶眼~~~
:75:
D相影得好有FEEL~!
我鍾意~~!

新女頭雕師操刀D頭幾好~唔錯唔錯~~
髮型方面HT用左造型照做藍本...但其實戲入面係劉海的...成為哩隻黑蛛的最大遺憾....
細網紋真係正過紅蛛個D好多啵....紅蛛個D幾乎淡色到睇唔到咁滯...
頭頂夾口亦收得靚過紅蛛...頭部分件關係...下巴位輪廓出返晒黎~~

希望HT會出有Peter頭嘅紅蛛(戰損版)...同出埋毒蛛蛛啦~~~!:63:
版主玩情景/背景得心應手,想要乜效果就出到咩效果。:71:
靚相靚pose,呢隻頭雕好正!!~~~~~~~~~:71:
的確沒有劉海是差DD,
但其實劉海OK娘的.....
我反而鍾意呢個LOOK,TVB D角色一變壞通常都會梳呢個頭的.....哈哈:34:

D相影得好有FEEL~!
我鍾意~~!

新女頭雕師操刀D頭幾好~唔錯唔錯~~
髮型方面HT用左造型照做藍本...但其實 ...
MAX 發表於 3-4-2012 01:37 AM
呢隻黑暗蜘蛛俠出得真係好好~~~~THX Dick 兄分享~~~~~:73:
Great toy ~~ support support:71:
好正!!!!!!!!!:$
的確沒有劉海是差DD,
但其實劉海OK娘的.....
我反而鍾意呢個LOOK,TVB D角色一變壞通常都會梳呢個頭的.. ...
Dick.Po 發表於 3-4-2012 11:56 AM

我會覺得忠於電影原著會係優先條件...多過娘唔娘嘅問題....

另....
咦,又係喎....舊TVB劇又真係D人一變壞就會梳晒D頭髮去後面度~~
其實係咩道理呢..?HAHA~
我會覺得忠於電影原著會係優先條件...多過娘唔娘嘅問題....

另....
咦,又係喎....舊TVB劇又真 ...
MAX 發表於 4-4-2012 02:12 AM

池上遼一 男大空 效應, 影響馬榮成 中華英雄 , 影響 TVB 劇 {:3_135:}

期待期待期待期待
lIKE... thIS.. outfit....
Considering to buy it :75: