Toysdaily 玩具日報

查看: 3176|回復: 10

[詢問] 請問HGUC有出過幾多款鐵球?

我之前肥趣特價入左一盒:35:
想組一隊鐵球小隊,但唔想全部同款,而且只係對1:144有興趣:DD
我係虎拍見到一盒限定GE,我想知價錢算唔算貴,其他地方有冇?:62:
以下係我目前進度小圖一張,可組合,一隻劃左線,一隻油左個咀:36:
[img][/img]
不是限定的普通hguc1/144只有你手上的這款
至於限定的貴唔貴就好難講,始終在香港買限定是比較難

出過橙波波鐵球:58:1/144  LM  RB-79K BALL 1/144
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=77701

RB-79K Ball Type K

MG & HG 出過

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我都好鍾意鐵球!!

都叫做係鐵球:
回復 5# yknykn
唔知點解我都係中意卒機多D,特別係渣古,鐵球尼D被秒殺GE機種:$
HGUC Ball
Normal Twin set
Web Limited 0083 ver Ball + GM TypeC standard color
Web Limited MS Igloo Shark Mouth ball + 08 MS early mass production ball
回復 8# panzer_jimmy
THX,我在Y拍都找到這兩款,但都唔知邊度仲有:unhappy:
回復  panzer_jimmy
THX,我在Y拍都找到這兩款,但都唔知邊度仲有
TsChoi 發表於 4-4-2012 12:13 AM

限定果兩盒你可以上頑仔睇吓佢仲有無。

LM RB-79K BALL 1/144