Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 3月30日台場高達

3月30日台場高達,
因為周圍佩套未完工,
所以無咩人參觀,
仲好, 我可以任影!!!!!

Thanks for posting the photos.  Wish I can make it there...
If there is nothing special for the park, won't go this time la ...........   why they don't build the gun and shield this time ....... :unhappy:
but cannot pass thru the JJ....
今次高達最大的分別除了貼紙,可能是關節從凹變了平。
雖然沒有太多改變,還是想去,希望今年有機會:unhappy:
3月30日台場高達,
因為周圍佩套未完工,
所以無咩人參觀,
仲好, 我可以任影!!!!!

...
xjohn 發表於 30-3-2012 11:18 PM

想請問大大隻高達既所在地係哪裡?(近唔近MEGA WEB)
因為小弟現在身處東京,想打探下佢既實際地址再決定哩一兩日去唔去走一轉~
謝謝你~
想請問大大隻高達既所在地係哪裡?(近唔近MEGA WEB)
因為小弟現在身處東京,想打探下佢既實際地址再決 ...
rarityraider 發表於 1-4-2012 05:37 PM

高達位置圖中紅色現在地, JR山手線<新橋>落車, 轉車到台場.
John哥好野!John哥好野!