Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ~行星試相館~ Ultra Mechanics 超人帝拿 - *SUPER GUTS MACHINES 超全集*

行星試相館 品質保證:71:
行星試相館 品質保證
wwoonn 發表於 1-4-2012 04:43 PM

THANK YOU! 多謝支持.

為答謝各位CHING支持, 襯住GUTS個post開左, 順便推一下SUPER GUTS這個post, 比各位喜歡的CHING!

多謝一直支持小弟的試相館! 分享不多, 請多多包涵!
回復 33# jono_grace

咸超相對地真係少d fans..可能佢地故事變化唔大吧..不過佢以前出過好多精彩既玩物..而我哥哥就專收咸超野..希望有機會同大大系呢道分享分享:71:
回復  jono_grace

咸超相對地真係少d fans..可能佢地故事變化唔大吧..不過佢以前出過好多精彩既玩 ...
老文 發表於 11-6-2012 09:41 AM

同意, 超人既成本真係比其他特攝高好多, 而周邊商品又不及時, 前景真係不太樂觀...
希望唔會有日真係宣佈光之國亡國...:42:

期待欣賞老文兄的收藏 !! :35:
嘩!超靚呀!:66:
嘩!超靚呀!
earlho 發表於 12-6-2012 03:18 AM

多謝earlho兄支持 ! :64:
支持!!
P.S.都係個句,CHING KEEP 得好好!我個D退曬色==:31:
帝拿既戰機我好似都齊曬,當然旡CHING 既禁新禁令喇.:45:
超有气势!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
支持!!
P.S.都係個句,CHING KEEP 得好好!我個D退曬色==
PandaF91 發表於 12-6-2012 07:44 PM

多謝PandaF91兄之持!! :64: CHING都快D分享下收藏品啦! :43:其實帝拿D戰機都比我玩到退曬色, 相中係幾年前補完的...:42:

超有气势!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
小恩 發表於 13-6-2012 09:10 AM

多謝小恩兄支持!! :64:
多謝PandaF91兄之持!!  CHING都快D分享下收藏品啦! 其實帝拿D戰機都比我玩到退曬色, 相中係幾年前補完的...

都係暑假先喇,& 其實我唔G 点PU 相... :45:
除了康納利07 之外我齊了
可惜beta同gamma的機翼爛了:sad:
不過最愛始終係guts wing1號
除了康納利07 之外我齊了
可惜beta同gamma的機翼爛了
不過最愛始終係guts wing1號
kanono 發表於 14-6-2012 04:56 PM

:30: kanono兄的beta同gamma號被擊落了...本來期待著GUTS EAGLE會出UMW...不過而家就...:42:
頭像被屏蔽
毒死人咩:79:好相:71: