Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY:1/6《無間道》劉德華與梁朝偉1/4 T800 骨架

漫畫版 中華英雄 風雲 刀劍笑 霸刀 香港核心價值
想問下ENTERBAY的公仔在那裡賣的??佢間門市在哪裡??
想問下ENTERBAY的公仔在那裡賣的??佢間門市在哪裡??
lktandy 發表於 21-5-2013 08:58 AM

General information

COMPANY ADDRESS

ENTERBAY OFFICAL STORE
Shop No.11B, Ground Floor, Yan On Building, No.1 Kwong Wa Street, Kowloon, Hong Kong
TEL: (+852)-23323615 FAX: (+852)-30070570
E-Mail: info@enterbay.com

ENTERBAY OPERATION CENTER (CHINA)
ROOM 1817-1818, INTERNATIONAL COMMERCIAL BUILDING
SOUTH TOWER,2069 RENMIN SOUTH ROAD,LUO HU, SHEN ZHEN, CHINA
TEL: (+86)-755- 8228 8854 FAX: (+86)-755-8223 2754
E-Mail: info@enterbay.com

エンターベイジャパン株式会社 ( ENTERBAY JAPAN , COPORATION )
新潟県新潟市西区板井54-3
TEL: (+81)-25-379-3714 FAX:(+81)-25-201-9454
E-Mail: info@enterbay.co.jp
出好D , 必買 . SUPPORT !!
回復 45# SNAKE.7
好似話傾唔成~~希望唔系
係甘預告,出左先算啦
期待呀,做靚D呀~~
回復 45# SNAKE.7

你唔推,應該無人記得或者唔知道:DD

可能同無間道一樣,3年又3年;十年都黎緊頭:p
頭雕出好d,入硬你
快D 出啦,
劉華梁朝偉你出得好,你驚冇人買?
eb出好D , 改善一下D Qc問題:71:
無間道八萬五啦下話
下...三年又三年~ 自組算...
點解仲提無間道…唔係撻Q咗啦咩{:1_237:}十二少都無咗影啦…
點解仲提無間道…唔係撻Q咗啦咩十二少都無咗影啦…
wing1123 發表於 21-5-2013 02:27 PM

十二少出得大頭就唔會失蹤嘅~
無間道就真係無謂提