Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 到手即玩:Hood Zomb + Penumbra 小影子

今日對於 3A 粉絲來說,是腎上腺素狂奔的一日。
由見到3A展品名單到目擊預售套裝內容出籠,我們又驚又喜又激動又失望又帶點憤怒…

也許是時候大家發揮互助精神了,例如打算買SET A的我,大有機會把Lady Sham放出來,希望和放棄黑猩猩的大大交換…想是這樣想吧…

今天剛收到兩隻出爐3A figure:Hood Zomb 和 Penumbra。在工作和update TD post 的內容之餘,還可玩一玩,拍一拍照,鬆一鬆。

恭喜入手啊~~
也羡慕ching能去3A展:79:

3A官網,很多人對今次的little shadow和zomb很不滿,數板大駡,搞到要Gimbat叫停!隻Zomb做舊真的馬虎,面相上色沒層次,上批靚得多,勁失望!
隻zomb...比預期的差...以前的靚好多(2.0 ver.除外)
但係隻女好正阿... {:3_130:}
3A官網,很多人對今次的little shadow和zomb很不滿,數板大駡,搞到要Gimbat叫停!隻Zomb做舊真的馬虎 ...
BehindTheMask 發表於 28-3-2012 06:32 PM

原來有D咁嘅事!
不過我收貨呀,可能我要求低啦。
哈哈哈!
回復 1# yioy1482

羡慕羡慕羡慕羡慕羡慕羡慕羡慕羡慕!!
我地唔係會員...今次想買個價 又昇到 KK了......
Ashley, 同你講話人人有玩具玩既理念係相遺背嘅..??!?!?!?$#@%@$
隻大衣shadow我都收貨阿
今日對於 3A 粉絲來說,是腎上腺素狂奔的一日。
由見到3A展品名單到目擊預售套裝內容出籠,我們又驚又喜又 ...
yioy1482 發表於 28-3-2012 06:04 PM

我放工返到嚟一睇個set A/set B都有小小火起, 跟本點買都唔齊, 仲要逼人入埋啲無用嘅嘢(對小弟嚟講), 咁同去電器舖買iPad要食骨有乜分別:53:
回復  yioy1482

羡慕羡慕羡慕羡慕羡慕羡慕羡慕羡慕!!
我地唔係會員...今次想買個價 又昇到 KK了 ...
paipaipai314 發表於 28-3-2012 07:20 PM

剩係睇佢嘅新 gimmick " surprise " 就知啦:53:
剩係睇佢嘅新 gimmick " surprise " 就知啦
Oldcat 發表於 28-3-2012 08:29 PM

Surprise 一向都有架啦。隻Emgy grunt 就係一個好例子。