Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 極速分享 ~ S.H.Figuarts 超級撒亞人3 孫悟空 (new photos @p3)

回復  玩具
差很遠呢............
alec_cm 發表於 29-3-2012 02:20 PM

直頭係天同地比.............
回復 55# alec_cm

其實你圖中嘅超西3應該同通販超西1嘅風格一樣,少陰影,黑眼線,衫褲均上色。當時好多人話個樣惡,但我自己幾鍾意。
直頭貨不對版:56:
睇完幅官網圖再睇實物圖....法律界既人仕....我可以告笨大貨不對辦....誤導買家嘛∼? (唉....)
回復  alec_cm

其實你圖中嘅超西3應該同通販超西1嘅風格一樣,少陰影,黑眼線,衫褲均上色 ...
iorik 發表於 29-3-2012 06:32 PM

其實一直以黎我都唔覺之前個d有問題。 黑眼都可以接受。 因為最重要係可動,但今次真係接受唔到。太大轉變了。

:blame: ...強烈要求政府立法,要求生產商出官圖既時候顏色要與實物相同,如果唔係生產商下下做隻野出黎,再用photo shop執幾執,之後定為限定品,買家一定要訂先有,咁既生意手法重得了既....好似賣樓咁....示範單位幾千尺,實物幾百尺....咁重有皇法既∼?
晒得太陽多得滯....................
我想問有無得向BANDAI   投訴???????????????????????
色差好大,太離普,點可以差成咁架。
第一次有想退貨既衝動
上色出界都唔怪你
隻色真係同sample 差太遠
真係如 界王跟理 橋比度所講,件衫係青蟲屎咁o既色.
回復 71# 不死鳥

I am planning to return it. The color is so way off. Don't really want to keep this figure.

I also tried to swap the head of 超級撒亞人3 孫悟空 to SDCC 2011 version. However, the connection of the head is different design. So, return back to the store................. :53:
唔係wor,,睇香魂web 隻超3 色又真係咁樣衰ga wor.
回復  不死鳥

I am planning to return it. The color is so way off. Don't really want to keep this ...
squll 發表於 30-3-2012 12:39

Did you order from SS directly? Quite lucky that you are able to return it, the final product really is unacceptable :69: I feel sorry for all the cHING that pre-ordered this
頭像被屏蔽