Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 聖衣神話 EX 人馬座

回復 61# linkchan

我也是.....家中有了神話....心想  : 雖然ex真是靚好多...但是如投入ex 12 ,家中的神話12如何....:oh:

tv內有著過斗蓬咩?:? 唔記得:60:
tv內有著過斗蓬咩? 唔記得
stonekeung01 發表於 24-3-2012 05:18 PM

這是射手同雙子見教壬的一幕~

回復 61# linkchan

天真!
真正的死士,係唔會因為舊神話而放棄EX之路,
雖然我.............真係搵唔到位擺:49:
都已經訂左2隻:55:
這是射手同雙子見教壬的一幕~
白鳥勝子 發表於 24-3-2012 05:22 PM

多年冇睇記憶模糊,唔該晒:77:
回復  linkchan

天真!
真正的死士,係唔會因為舊神話而放棄EX之路,
雖然我.............真係搵唔到 ...
adidas 發表於 24-3-2012 05:27 PM

廿四隻黃金戰士…真係唔易搵位放,咁貴買返黎放入盒又真係好waste :80:
頭像被屏蔽
腰甲有兩截色,肉酸到咁都話正,唔係麻............................
Sonic817 發表於 24-3-2012 08:37 PM

你一定沒看過動畫....... 它只是重現動畫中的配色
= =好正玩左咁耐神話第一次睇完圖覺得非買不可- -等緊孤仔開訂
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
仲有天秤,水瓶,處女未出喎?希望會像人馬咁有三小強的頭就最好了!唔知出ex一輝會唔會有頭補返落獅子度呢
回復 68# Sonic817

TV版真係有呢隻配色,不過因為星矢當年都係數一數二“作畫崩壞”動畫
劇中好多時都係一隻色,所以大家睇慣左,而家呢隻色反而唔正宗:cool:
回復 67# linkchan

24隻一定放到,我而家display左幾多隻都要數一數先知:ice:
真系兩兄弟都咁正, EX黃金今次咁快出曬D熱門角色,咁後邊果D未搞到無曬人氣羅
nycwingo 發表於 25-3-2012 11:17 AM

其實黃金戰士有人氣既角色太多,真係無乜人氣既相信只有雙魚、巨蟹、金牛:76:
(不過其實哩三隻響LC入面既演出都好正)