Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 聖衣神話 EX 人馬座

下, 唔整2節咁點擺人馬個POSE?! 唔同色係關用料唔同問題, 唔關佢分開幾多節事喎.....
kyostanley 發表於 17-8-2012 04:43 PM

就好像又要唔要有關節位又要無限可動:66:
回復  kevinwong4ever

我都等到好心急......
alan1128 發表於 17-8-2012 02:06 PM

Alan 兄你都對星矢系列有愛???:shy:
正野~希望相既分別唔大~如果全身聖衣顏色統一仲正~:43:
回復 334# kevinwong4ever

當然......等囉貨中!!!
正野~希望相既分別唔大~如果全身聖衣顏色統一仲正~
GGG 發表於 18-8-2012 02:15 PM

係唔會統一的...
看過店頭實物,色差接受範圍,但其實最大色差是頭盔!!!

金色非常之淡,遠睇好似銀色一樣

我一向都對EX有所保留, 尤其是面相及果條殺死人既 '纖腰', 我始終接受唔到... 如果唔係自已星座真係唔會入, 所以只會象徵式入一隻.
我一向都對EX有所保留, 尤其是面相及果條殺死人既 '纖腰', 我始終接受唔到... 如果唔係自已星座真係唔會入, ...
傲龍未展 發表於 20-8-2012 12:20 PM

原早係唔錯, 不過又唔及ex咁靚~
味道唔同囉
唉,佢老表.... :what:
裙甲、頭盔、全身...三隻唔同金色....面形又過尖過窄 %^&*@#$%^&*()

睇個勢等出隻限定版統一色都得了!!! 笨大真係好銀衰格!!!!! :53::angry:
若佢遲下真係出隻限定統一色,我以後唔幫襯笨大轉齋玩 figma!!!!:67:
如果夠彊, 自己噴番D透明黃上去會靚D.:34:

看過店頭實物,色差接受範圍,但其實最大色差是頭盔!!!

金色非常之淡,遠睇好似銀色一樣
第3星座 發表於 20-8-2012 12:00 PM
我一向都對EX有所保留, 尤其是面相及果條殺死人既 '纖腰', 我始終接受唔到... 如果唔係自已星座真係唔會入, ...
傲龍未展 發表於 20-8-2012 12:20 PM

老神話加胸像,因為胸像用全膠關係,加落老神話後其實也有嚴重的色差,但反而少人批評
唉,佢老表....
裙甲、頭盔、全身...三隻唔同金色....面形又過尖過窄 %^&*@#$%^&*()

睇個勢等 ...
fktuen 發表於 20-8-2012 12:45 PM

其實已經有N咁多個大大講過係跟番動畫顏色設定..:26:
大家講到咁差,如果訂左既朋友想唔要...
我唔怕要多隻玩...
橫掂想入多隻做聖衣型態...
大家講到咁差,如果訂左既朋友想唔要...
我唔怕要多隻玩...
橫掂想入多隻做聖衣型態...
小堅 發表於 20-8-2012 02:02 PM

X2
不過好多人都口裡說不,身體卻很誠實:34:
X2
不過好多人都口裡說不,身體卻很誠實
神話魔人 發表於 20-8-2012 02:07 PM

由第一日開始玩EX,已經好多人係咁...
隻隻都話差,但就愈黎愈快CUT訂...
成日話差,但又乖乖咁科水...
:31: