Toysdaily 玩具日報

[鐵道] N-Scale電動走行會

好野,越黎越多人加入:43:
今日剛入嘅, 因為過往買得太多N-scale車仔, 要的起心肝擺個情景display, 不過仲差好多, 睇嚟&# ...
半田健人_555 發表於 3-4-2012 08:20 PM

:71: 正, 多層停車場
我返黎啦!:43:

休息一陣,陣間爆喼影相:35:
我返黎啦!

休息一陣,陣間爆喼影相
常威 發表於 4-4-2012 03:02 PM

冲咗涼先玩啦
我返黎啦!

休息一陣,陣間爆喼影相
常威 發表於 4-4-2012 03:02 PM

:43: 好嘢, 好嘢, 有嘢睇

1�144 coming soon
原來利廣星期三休息:80:

但去宇宙買咗好多!
原來利廣星期三休息

但去宇宙買咗好多!
RRAAYY 發表於 4-4-2012 05:10 PM

得閒post哩睇下!:shiny:

原本五日四夜既大阪之旅,最後因為強風而擠留多一日!Overall黎講,大阪係好玩既!行街、買玩具、食好野、睇景點、搭地鐵.....都比東京方便!以我地火車L黎講,有機會可以再去!

好!同大家一齊分享下我既收獲!:35:

第一件,Greenmax既公屋!好detail,而且唔駛砌!比之前tomy出既要砌版,比多一舊水,抵啦!

又係Greenmax製品,見平,買定冇壞!:73:

7仔,自用!唔係平好多,平香港幾草!

呢兩幢香港小見,八草野,立左先!:67:

呢個車庫,送比warmblood既!:78:

Tomix三小幢!幾得意,啅!:*

Kato細大廈,未買過,自用!

Kato街並,唔係平香港好多!不過見打哂帶,個喼又有位!買囉!

Tomytec自行巴士殼!之前響權記見過,好似賣399!黎大阪前已經諗住過黎買,一見即啅!

10算都係67蚊,我95算!送禮自用,超值之選!

自用,唔好問我攞!:78:

自己冇n-scale既電單車!不過成舊水三隻真係幾赤!:54:

火車書!綠色果本堅精彩!好很正!:71:

響Super Kidsland買左d幼鐵線愛黎整巴士路軌,白色超幼遮蓋紙愛黎整馬路!vic仔,我預左你一餅!:he:

火車物件全體!:)

大阪之旅收獲全體!亞爽今次真係死啦!:51:

完!:43:
大收獲:71:恭喜執到好野....好平:50:
原本五日四夜既大阪之旅,最後因為強風而擠留多一日!Overall黎講,大阪係好玩既!行街、買玩具、食好野、睇 ...
常威 發表於 4-4-2012 11:30 PM

WOW ...........  so many new items !!!!!!!  

I bought one V53 set and one new building today too !
大收獲恭喜執到好野....好平
巴武藏 發表於 4-4-2012 11:37 PM

呢盒我都覺得好平,所以送比臭B!香港幾銀呀?
WOW ...........  so many new items !!!!!!!  

I bought one V53 set and one new building toda ...
RRAAYY 發表於 4-4-2012 11:58 PM

Ray Ray,我都知你中N-scale架啦!不過冇諗住你咁投入!:DD
1�144 coming soon
Panzer 發表於 4-4-2012 03:12 PM

Where did u see them?
That BlackHawk is sooooo actractive
And globle hawk also 144??
Ray Ray,我都知你中N-scale架啦!不過冇諗住你咁投入!
常威 發表於 5-4-2012 12:04 AM

I stored all my buildings in a large box and I only use one road surface painted by myself !!!!   

Just because of watching all these great photos here, I bought that expensive V53 set today .... :help:  

Lucky, I did not buy any train yet ....... all my N scale models are just for taking photos on my 1/144 toys..... :DD

Thanks for letting me know where to find them in HK.  

My focus will still in 12" figures !!! :ice: