Toysdaily 玩具日報

[詢問] 買單一問

各位Ching, 呢排想入返隻mark v 見也苦仲有單賣, 但隻野出左好似好耐, 如果依家去買單, 憑單仲拎唔拎到?
又唔想walkin去HT買...聽聞有事冇得換...(因為想儲下信用card分換野, 所以應該唔會bid現貨)
thanks 各位ching!
問下個賣家 , 可唔可以一齊去HT拎貨
係囉,交收時約响Hottoy門市等咪得囉....!!!!
如果WALK IN買有事無得換, 咁你張單買的貨有事都無理由有得換....

ANYWAY, 叫個賣家一齊拎貨囉....
回復 4# theredsneverdie
如果有單,14日內可以換,
但買現貨中sad,HT只係幫你拎返廠整...!!!!!!
Thanks all Ching, 等我問下賣家O唔OK先
回復  theredsneverdie
如果有單,14日內可以換,
但買現貨中sad,HT只係幫你拎返廠整...!!!!!!
kafai1978 發表於 22-3-2012 10:13 PM

OH, 我以為張單係一樣咋, 我都係訂貨拎貨多, 又知多樣, THANKS CHING :71:
mk v 買單, 即使過期都比攞