Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 Robot魂 <Side AS> AS-1 Blaze Raven (新官圖P3)

剛入手,試玩中。感覺好一般,做幾個動作,掉下來的件包括:1. 左右肩甲、右邊裙甲、左膝甲。成隻野好似無痴 ...
kkkiii0079 發表於 27-9-2012 03:02 PM

咁恐怖??????
不過已經訂&#21655;, 但仲未收到電話. =.="""
可能只係我個隻黑仔,其他人可能無事
kkkiii0079 發表於 27-9-2012 03:57 PM

oh no, i wanna buy 2....
頭像被屏蔽
哩條Line質數開始下降·
哩條Line質數開始下降·
taken 發表於 27-9-2012 05:39 PM

我覺得係日本設計師質數下降,現在機械人D設計都唔夠80-90年代正。
got it too ,  左肩甲easy 掉下來..... if you not FMP fan,

Don't buy it.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

this robot 整臭side AS個名!!!!!!!!!!!!!!!

me too, parts easy falling down!!

kkkiii0079 發表於 27-9-2012 03:57 PM
very bad item ....唔怪得日本一出就跌啦

睇返定價, 原來是4200日圓, 隻DUEL 4500日圓都跳到6算樓下, 呢隻未出日本AMAZON已經31%off, 唔知有無機會跳 ...
redfish 發表於 27-9-2012 10:30 AM

日本玩家review
http://hima-toy.cocolog-nifty.co ... s_blaze-raven-.html

http://www.1999.co.jp/10188611
得把刀, 仲要咁既質數, 賣成三魚, 真係好唔抵...... >.<'
頑仔face book said ROBOT魂 FMP藍色 -$25x
Yes, NG 25x
Sic also low price.
All people were buying these two in this afternoon
今次買貴左又中sad貨,
頭像被屏蔽