Toysdaily 玩具日報

查看: 2202|回復: 14

[個人收藏] (懷舊下)HELLBOY

HELLBOY, 兩套戲都普通, 但玩具就異常吸引了, 同樣HOTTOYS太貴了,小弟只好轉移投進CUSTOMS版13"既懷抱.
老翻版13", 配件服飾頭雕均非常精美, 13"既身形更有氣勢, 唯獨QC不好, 呢隻BODY甩左色, 右胸既刻紋朦晒, 由於淘寶關係, 換都換唔到,唯有唔除衫粗玩

BIG BABY, 有幾粒子彈跟,算係咁

戲中既鎗袋,飾物都還原出來

有HELLBOY最鍾意既雪茄一支

條手鍊係戲裡面佢老豆既遺物, 但呢隻FIGURE原本冇整, 自己去左D飾物鋪買D耳環自製.

呢隻手, HOTTOYS個隻有鐵線可以扭, 但呢隻冇,可惜

有3個頭雕係絕大既賣點!!!!

頭雕A

頭雕B

頭雕C

13"俾普通FIGURE高一個頭, 雙鎗既HELLBOY,特登搵返同樣係雙鎗既MARK哥一齊擺下POSE~

夠薑就開鎗LA!!!!!

13"既SIZE係堅正,係唔除得衫個下有D失落.   THANK YOU FOR YOUR WATCHING~
採光好靚,如果張圖大d就仲好
我都有買, 好很正, 個角頭出得好過HT
這隻真的不錯!!!!!!!!!!
採光好靚,如果張圖大d就仲好
woowoobb 發表於 19-3-2012 06:30 PM

謝謝,由於是由blog直接貼過來,所以size不夠大,不好意思了:64:
我都有買, 好很正, 個角頭出得好過HT
darknight 發表於 19-3-2012 09:12 PM

係,可惜係冇body替換…
用心的報告,雙雄對決,正。:71:

支持一個。
心思思都想買番隻~~~~~~~~~~~
Not bad. Apart from slightly under size head. Overall looks great.
呢款係邊度出架...???
好靚喎....!!!!!

very good. Support.
I also have this one too. the only real shame is that the left hand can't hold the big baby gun.
呢款係邊度出架...???
好靚喎....!!!!!
kafai1978 發表於 20-3-2012 12:24 PM

邊度出就真係唔知了, 係d細廠(山寨?)出既.
不過淘x就仲有好多貨~而香港阿虎應該都仲有既
very good. Support.
I also have this one too. the only real shame is that the left hand can't hold  ...
Macross長谷有洋 發表於 20-3-2012 12:32 PM

係, 玩少好多pose:no:
Not bad. Apart from slightly under size head. Overall looks great.
evilalive 發表於 20-3-2012 11:22 AM

係, 個body大,顯得個頭偏細左:(
心思思都想買番隻~~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 20-3-2012 10:37 AM

可以搵下阿虎wo~