Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[活動展覽] Avengers Trail Play Event 2012 (2012 復仇者聯盟新品試玩會)

回復 29# hang

多谢,可能要再下个星期先去得到,希望到时买得到。
復仇者聯盟3.75吋重裝置人物模型系列<<係唔係隊長+iron man個個裝甲????

仲有Hawkeye把 NERF槍幾錢:45:
好正呀!!!!!!!!!!!一定買!!!!!!
回復 29# hang

再麻&#28902;一下朋友, 有&#26080;信和3&#27004;呢&#38388;店&#38138;的EMAIL,我想是否可以&#32852;系到老&#32454;&#24110;我留&#36135;,惊去到冇&#36135;白走一趟。
回復 34# xuxian

shop@hobbybase.com
不過HOBBYBASE應該唔留貨
回復  xuxian

不過HOBBYBASE應該唔留貨
hang 發表於 22-3-2012 09:48 PM

問價得唔得??
我想知Hawkeye把 NERF槍幾錢
回復 36# chusiuon0211

尼個真係唔清楚LA
回復 35# hang

都唔&#32039;要,起&#30721;可以去之前&#38382;下是否有&#36135;。真系要多&#35874;你啦。
AVENGERS 信和 有貨喇?
應該問avengers系列有得賣未?
回復 30# avengers2012

尖咀斗 門口整左宣傳話24號有得賣
回復  avengers2012

尖咀斗 門口整左宣傳話24號有得賣
greendayaryin 發表於 22-3-2012 11:47 PM

我係指ML, 3.75"avengers 唔入了!
回復 42# avengers2012

ML應該今日有貨
ironman面具 ~ 好正 :71: