Toysdaily 玩具日報

查看: 1696|回復: 12

[個人收藏] 泠貨消暑 - DID 法軍傘兵, 阿爾及利亞

今日天氣熱, 影下冷門o野降溫

這個買左好耐, 不過一直未組好, 正月的兵人真空期就搵番來搞下, 組好後發現效果很好 (大概是因為換左ht素體)

DID的盒裝, 換素體是常理, 順便用海棉加粗大腿

話說did 的蜥蜴迷彩幾唔錯

參考歷史照MAT 49彈包用左兩個, 原盒的步槍彈包棄用

另一清泉POST~~:71:
有時睇得SUPER HERO多都覺得悶~~要轉吓口味...

師兄...我入左CYBER HOBBY其中兩隻擬似saving private ryan嘅Ranger...
肥佬沙展同BAR Gunner...
頭雕係進步左...不過同現今標準仲有距離....
佢d件,仍然冇乜進步...車功都係好粗...只係d啪鈕由大粒改左做細粒....
你仲有冇買DML野呀...?
very good~~~~~~~~~~~~~
好,再撐兵人~~~~~~~~
感謝介紹。:64:

換左BODY幾靚仔。:71:

睇漏眼添。
噢,疑似亞倫狄龍頭雕:78:
嘩! d相好得,做了很多post,值得比個like.
第一隻感覺唔錯
唔熟兵人
講錯勿插~
另一清泉POST~~
師兄...我入左CYBER HOBBY其中兩隻擬似saving private ryan嘅Ranger...
肥佬沙展同BAR Gunner...
頭雕係進步左...不過同現今標準仲有距離....
佢d件,仍然冇乜進步...車功都係好粗...只係d啪鈕由大粒改左做細粒....
你仲有冇買DML野呀...? MAX 發表於 19-3-2012 01:41 AM

DML 如果有新題材都會買, 二戰唔買DML玩少好多o野, 例如英軍就冇咩人出
你講果兩隻我都買左 :(
雖然屋企d散件應該都砌到, 不過果兩個角色冇咩廠出過, dml 今次已經算做得最似
不過BAR Gunner 個頭同官圖差好遠, 應該會自己補幾筆

dml 間廠d車工確是:70:  以前d舊o野重好
今次SPR 系列算有d誠意, 頭盔同鞋有重新開模, M41 衫鈕可解
頭盔改後好左好多, 不過膠鞋真是改左都唔太討好, 唔係個型好唔好o既問題, 係皮鞋技術成熟, 膠鞋已經過時
我已經開始中左兵人病毒,(鍾情SoldierStory二戰).....:70:
我已經開始中左兵人病毒,(鍾情SoldierStory二戰).....
買買買 發表於 20-3-2012 04:45 PM

支持大大中兵人毒~~~~~~~~
現代兵人太多配件,蹃係好識穿著.....
支持呀   現在玩兵的多玩現役,舊年代的較為少人玩....