Toysdaily 玩具日報

查看: 1414|回復: 12

[個人收藏] 泠貨消暑 - DID 一戰英軍

今日天氣熱, 影下冷門o野降溫

個人認為DID呢個一戰英軍係近期好貨, 可惜太冷門冇乜人注意

參考黑白相, 綁腿有d 好

開盒時綁腿已經穿好, 可惜個人覺得太肥, 睇唔出腿形, 要重新改造

換上手邊的dml素體, 褲管剪短, 再用膠綁好

搞完好似去左必瘦站, 小腿唔再粗

雷霆戰駒效應的FIGURE...

小腿d布帶扎得好靚~!成個腳形出晒黎~!

帶左mask型左~!

DML NEO 3 body仲好過DID BODY....該燴....:(
小腿d布帶扎得好靚~!成個腳形出晒黎~!

帶左mask型左~!

DML NEO 3 body仲好過DID BODY....該燴....
MAX 發表於 19-3-2012 01:24 AM

多謝~
綁腿真是搞左一輪, 猶其係要搞到有"人字紋"
不過個body 其實只係更舊既 NEO body :(
good pic, but, 英軍, no love...........
雖然對一同二戰興趣唔大,但兵人一定撐!
師兄正野,讚。:71:

比較之下,DID原裝都有D求其喎....

小弟重等緊隻舊化版到貨,無得玩住。
姿勢和配件整理的真棒∼∼:71:
師兄正野,讚。

比較之下,DID原裝都有D求其喎....

小弟重等緊隻舊化版到貨,無得玩住。
catcat 發表於 19-3-2012 12:07 PM

貓大大 ,, 你訂"舊化版"幾$$ ...:handshake:
貓大大 ,, 你訂"舊化版"幾$$ ...
acq 發表於 20-3-2012 12:25 PM

八魚尾。:64:

有時享受一下, 有人整靚埋隻兵,唔使自己搞,都係貴少少,值。
八魚尾。

有時享受一下, 有人整靚埋隻兵,唔使自己搞,都係貴少少,值。
catcat 發表於 20-3-2012 01:17 PM

did 今次舊化太重手, 有d擔心大貨qc
我唔太鍾意二撇雞Look,其它都唔錯!(典解did兵人手關節跟番HT & SoldierStory個款呀!):79:
回復 9# catcat

Thanks 貓大大 ~ :64:
最有興趣那豬咀:73: