Toysdaily 玩具日報

查看: 4263|回復: 34

[吹水專區] 豬,狼,白鴿吹水大會..

頭像被屏蔽
你講大話,你講大話...:34:....
世上最無恥的大話
伊拉克有大殺傷力武器

爆人講大話但好似搞到自己好無品
行會係集體負責㗎!
昨晚場馬騮戲真好睇
好笑過星爺D笑片
笑點太多,一D悶場都冇:DD
頭像被屏蔽
笑點太多,一D悶場都冇
SHOCKER 發表於 17-3-2012 10:06 AM

老實講~~~我想聽多d政綱~~~點樣攪好香港~~~唐唐仲係到成日爆黑材料~~~細路仔玩泥沙咩~~~ :60:
老實講~~~我想聽多d政綱~~~點樣攪好香港~~~唐唐仲係到成日爆黑材料~~~細路仔玩泥沙咩~~~
黑色三連敗 發表於 17-3-2012 12:12 PM
唐唐成晚答問題剩係識講「我有9年政府經驗」,其他野問非所答
其實政綱方面佢地都想講多D,不過好多時都係時間有限,被主持人叫停
早逝根本已經搏”攬炒”!志在同歸於盡!
早逝根本已經搏”攬炒”!志在同歸於盡!
hk小文 發表於 17-3-2012 02:13 PM

李氏大首領知道唐豬當選無望,咪打算叫唐豬唻個玉石俱焚搏流選
等地剷組織有充裕時間可以推另一個醒目D既傀儡出唻選特首

唐生,你其實仲有無面d皮呀,我完全唔介意你爆大鑊,但爆料唔該有理據d丫,出動震壓遊行?証據呢?黑金?証據呢?好似只是班鄉事委員前言不對後語,我明白你默許僭建班鄉巴佬會同你整餐鴻門宴,不過次次所謂既爆大鑊都係你d陣營吹水兼自打咀巴,你班陣營想令班鄉佬好似好天真好純唔識黑社會?佢地本身已經係啦!
果班支持你既霸權唔驚俾雷劈,生後代無seafood既咩?
齋吹好好玩咩,俾次生性d夠料做死隻狼得唔得先?唔係就stop la
我完全相信三個都唔係好人,不過見你做d野,講既野完全同選舉無關,你參選做咩先?
房屋:要求幾戶公屋用同一廁所,自己僭建幾千呎…
扶老:九年公職越做越衰,無啦啦為選舉生果金三千,,你唔覺得一係太少,一係太多咩?
你參選會對香港有咩建樹先?
你唔係一隻豬,而係比一隻豬更蠢的狼
依場選舉奇醜無比,最好爆曬d人枱底交易
不過拉人,算吧啦,香港係俾曬某d財團勢力玩曬架,
有能力既移民啦,this city is dying

我係主場,我係主場:34:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
當諗到早逝呢亭白痴,竟然曾經在政府內擔任高職,最高更做到政務司,真的悲從中來,哀我香港受此等白痴管治!!!!
商界用了差不多十年,就是"災倍"了此特首候選人,究竟,佢地係咪當香港人真係咁好恰,定佢地都無人肯做呢?