Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Gretzky99

[新品消息] Soldier-Story Henry Kano - 442nd Infantry Regiment, Italy 1943

突然覺得越南仔..醒d :x
唔通我變態:35:..........我覺得好正喎, 出左未呢? .......必買必買必買必買必買必買必買必買。。。
呢隻跟歷史人物造
咁人地個樣真是冇d明星咁靓仔........ :62:
都好,唔係現代兵人,可以唔洗買,如果呢個頭擺响現代兵就死得
又唔係嘅,市面好小呢啲頭雕,
要番個睇吓門口都好....!!!!!!
又唔係嘅,市面好小呢啲頭雕,
要番個睇吓門口都好....!!!!!!
kafai1978 發表於 16-3-2012 21:31

認同~
雖然面相真係.....
但造功唔馬虎丫~
有佢特別之處.~~
個頭雕唔錯,但如果真係日本仔就幾平都唔買,仲著埋軍服.......
今期ss好似轉營,次次都好似出這些東西,而現代的就成日下下都未有。唔通國內真係有這鼓風。否則都幾難明白>
請問知唔知邊度仲有ss 隻usmc 1st果隻買?
請問知唔知邊度仲有ss 隻usmc 1st果隻買?
水 發表於 17-3-2012 06:33 PM

USMC1.0就算有都係天價.
出現代米重悶:45:
我係eBay都見到有,之前,但係而家唔肯定了.香港Y記都有.但係都好似近日找不到了.可能已經有人買了.師兄有心要,一定要有心理準備,第一,好貴,第二可能要由外國寄回,運費自付.