Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 強烈不滿, THREE A 既做法!!!

好彩我對佢,,冇感情....
acq 發表於 15-3-2012 10:34 PM

食花生,睇戲!要玩 3a 先要做會員:x
我剛 EMAIL 去 THREEA,希望佢地會回應及會改善今次問題吧!!
[ 隱藏 ]
Just refund from 7仔, 老細話好似係某些外地零售商問題, 他們定價太平, 令已訂了的VIP 不滿, or 版權問題
3a 呃呀!這樣的公司,無下次了。
其實TD d 人知吾知3A 既手法一直都係甘九架:x佢 係玩特別版起家,要玩3A就做會員上官網訂:74:
況且而家少個1�48既人姐,都吾明有乜好嘈,根本個人已經細到嘔,有冇冇乜所謂姐,定係覺得少左野蝕底左條氣吾順呢:x玩玩具姐,玩到甘勞氣,不如吾好玩啦!留番d錢食左佢好過啦!
討論區當然係俾人討論,我都係廿幾歲玩過3A既嘢,而家呢度都係對3A做既行為有唔認同先出聲,睇下各位朋友有咩意見,或會唔有新既事態發展而公佈俾大家知道,而你CKC882000兄 祇係寫啲咁既字句出嚟,我個人認為無乜意思,反而俾我覺得你擺出一副已知天下事既姿態,咁又有乜謂呢,不如唔好寫唔好上嚟TD睇嘢喇,費事睇到傷神喇,好嘛!!

回復 35# ckc882000

玩3A一定要做會員咩,是否3A指定?第一,你都識講小左個人,買嘢小左嘢唔可以講咩,第二,你覺得個人仔無左對你係無所謂,只係你嘅認為,對其他人可能就好重要呢,我都可以話我因為鍾意個駕駛員去訂隻REX架,第三,買嘢小左嘢有邊個條氣會順,可能你特別d,仲會講多謝添,第四,勞氣唔可以玩玩具?喊可唔可以玩?我只知有錢就可以玩,提提你,你唔喜歡我或其他CHlNG寫嘅嘢,你就唔好入依個POST啦,我唔想你唔開心,如果唔係,你著定條皮褲啦,驚插死你,唔該
已退晒2 隻訂!

第一次買3A, 第一次退訂, 永不買 3A!
討論區當然係俾人討論,我都係廿幾歲玩過3A既嘢,而家呢度都係對3A做既行為有唔認同先出聲,睇下各位 ...
Dante14104 發表於 17-3-2012 12:00 PM

在下都係發表個人意見,3A本質係甘,吾啱睇吾好回應!
回復  ckc882000

玩3A一定要做會員咩,是否3A指定?第一,你都識講小左個人,買嘢小左&#220 ...
lcm519 發表於 17-3-2012 12:40 PM

甘大大繼續啦!吾左你,吾該曬!
回復 39# ckc882000
我都係想話你知道你既意見會令人覺得你擺姿態,我都玩咗玩具唔短日子,我係覺得咁樣係好有問題先會 POST 嚟討論,你明白就得!!
回復 39# ckc882000
如果各下仍未知自己衰乜,我先再大大力插你啦,好嘛??
小弟係經網上訂的,原因係我一早就知佢個網有得訂,申請哂account,係開訂前幾日先知7仔有得訂,但唔知7仔平D,所以就算我唔識paypal都特登搵frd教識我上網訂

果日較哂鬧鐘9點起身上佢個網訂,因為我唔係VIP所以都要全價,同日下午我知道7仔個價做平D,咁果陣好正常咁即時申笨喇

後來我知道網上訂同街買係兩個唔同package,諗住雖然比貴二、三百,但有個特別Boxart,都叫值回票價架喇

跟住我見到佢個官網話原來淨係上網訂先有人仔,坦白講,就算自己算係受惠者,都不禁心諗「駛唔駛咁呀?」,一個寸零高人仔要幾錢呢?佢可以用好多種方法令到皆大歡喜

上網訂boxart唔同又得;跟張限量出世紙又得;送多個liquid snake又得;只有上網版人仔上埋色又得,諸如此類,只要佢比少少,係少少bonus網上訂0既巴打,自自然然就無人嘈喇(至少我原本以為唔同boxart我都即刻gur哂),而家佢又收少左訂單,舖頭又少左生意,有心比幾千銀0既玩家又無左心頭好,搞到三方都係輸家咁有乜謂呢......
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽