Toysdaily 玩具日報

查看: 5300|回復: 17

[分享討論] playarts 改 solid snake 已出!(得張iphome相)

ssp 蒸粉入 (以前套四XX穿梭機)找兩雞,不過唔知今次有無返版,盒面有貼紙,開盒QC都ok(我個盒)
重有年青版高過成年版半個頭,唔通人老咗縮水?

謝看~:64:
不是同一人
「蛇仔」只是「蛇叔」的複製人
不是同一人
「蛇仔」只是「蛇叔」的複製人
ase 發表於 14-3-2012 19:58

啊~明白晒:shy:,thx ching,好明顯我唔係FANS..:38::unhappy:
後面幾隻"血獸"吸引D :45:
忍者都未到手,就出呢隻!

昨日我都係同一地方入左
小弟覺得d膚色拍得住 HT
可惜.......佢個眼影打得太深又係好似無睡過覺咁
個樣好似唔多OK喎,成個道友咁:78:
係啦,之前睇官圖都覺得係成個道友,而家:49:
可能要同佢補下妝會好D,不過個面無四兩肉就真係..:60:
:34:加價,同高度成正比
其實我最近入手的Miller也是高過這隻Big Boss半個頭 @@
solid snake買少見少了.........
今次有無返版? 我問因為昨天去雞旺1F見有兩盒under 4魚但係QC很差,個口油到出嘶界。。。F2有1盒個口靚好多但係比訂客only...
今次唔知大家有冇拎過上手睇過?? 上次Ninja我拎過個盒係全部都有真既sign, 今次我係兆萬地庫訂, 個盒好似老翻, 仲要今次出現上次忍者話假貨既象徵 (盒底冇壓字, 個盒印刷粗糙), 有冇大大買左呢盒係個盒既印刷係好似上次忍者咁靚?? 謝各位大大幫手
今次唔知大家有冇拎過上手睇過?? 上次Ninja我拎過個盒係全部都有真既sign, 今次我係兆萬地庫訂, 個盒好似老 ...
hardmandx 發表於 17-3-2012 01:00 PM

兆萬地庫? is it the one at the lowest basement, the shop at far end.... opposite of Doraemon and T for Candy miniature shop?  that one... I saw the "TC" ninja there selling at HKD470 last time....
兆萬地庫? is it the one at the lowest basement, the shop at far end.... opposite of Doraemon and T ...
whkvictor 發表於 17-3-2012 01:09 PM

上次Ninja 我都係o係佢度訂, 係TO的, 仲要有哂個陣話係正版既Texture, 但係今次就唔同了