Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: yioy1482

[3A/ threezero] 香港3A展隨時出腳!

我問過,但ht訂冇個人呀,佢話3a訂先有.....
neo.L 發表於 14-3-2012 01:36 AM

無1/48果個駕駛員......??:Q
師兄唔講真係唔知噃, 咁去7仔訂會唔會都係無呢......
yeah~ go kun tong. i will go for the toy fair~
我問過,但ht訂冇個人呀,佢話3a訂先有.....
neo.L 發表於 14-3-2012 01:36 AM

AW響佢個BLOG提過,只有網購(BAMBALAND)先有駕駛者snake跟,零售就冇啦。
其實係ht或sideshow訂隻rex係幾多錢?會唔會一樣有85折?
同埋點攞貨?會唔會又係送到上屋企?
yeah~ go kun tong. i will go for the toy fair~
dragonsim 發表於 14-3-2012 03:47 PM

請問官塘邊到呀?
REX  Ht vip有平,35xx
其實係ht或sideshow訂隻rex係幾多錢?會唔會一樣有85折?
同埋點攞貨?會唔會又係送到上屋企?
rudesbarry 發表於 14-3-2012 04:38 PM

HT訂就HT拎貨, 但SS訂就運費另計, 隻Rex甘大, 運費實好"甘":Q
回復 22# toms110

:52:
都係3a好~~