Toysdaily 玩具日報

[新品消息] The avenger 3.75 Captain America 小分享

又一次証明孩記是不為,而非不能!
這一wave我是pass了......留給gi joe 吧:52:
如你改加关節,会点改呢!?

我都正有此意。

此set加工,勢必成風,所以研究中。

可惜我,一隻都未買到:38:
但這圖跟我的又好像都是左右上臂不一樣!!!!
~^~^~ 發表於 13-3-2012 08:53 PM

所以经你分析,此隊長,買得過!!
這一wave我是pass了......留給gi joe 吧
hkfelix1984 發表於 13-3-2012 10:56 PM

不是一wave, 是所有減關節的3.75"avengers都pass!

我發現那腰帶雖然不能脫下,但卻是跟身體是分開的 於是打算好似shf w系列一樣攔腰斬開加一個關節 ,讓他至少可以先轉腰!

還有把手掌跟手臂斬開加銅支(?) 還原舊版ca也有的關節!
不是一wave, 是所有減關節的3.75"avengers都pass!
avengers2012 發表於 13-3-2012 11:06 PM

其實我在in's pt 同時見到hazard viper cobra viper和這只美國隊長 ...都有想過買gijoe好像更好...:79:
回復 20# avengers2012

ching你玩開咩架? 好似係hasbro出既你都唔arm玩咁 :30:
因為MISS左新版個隻 但見到呢隻重製版實在太有型 所以都買左

先看下舊個隻有幾樣衰OTZ.........
...
~^~^~ 發表於 13-3-2012 01:22 AM

多謝師兄介紹!
自從知道佢CUT哂D關節, 已經對呢SET 嘢無哂購買意欲了!
都係留錢入6" & 唔知幾時出的2012 MU好了!
我發現那腰帶雖然不能脫下,但卻是跟身體是分開的 於是打算好似shf w系列一樣攔腰斬開加一個關節 ,讓他至 ...
~^~^~ 發表於 13-3-2012 11:18 PM
oh!

手也不能轉吗?

看來要做定實驗先,看看点搞先!

如果成功,大家可網眾分享下改造實物添!:58:

仲有,你close up又見到衣纹幾detail wor!
我發現那腰帶雖然不能脫下,但卻是跟身體是分開的 於是打算好似shf w系列一樣攔腰斬開加一個關節 ,讓他至 ...

好提議~即使不用球形關節也得讓腰部左右轉動~

...唉, 今次avengers3.75"原來是棄可動賣雕功?:56:
回復  avengers2012

ching你玩開咩架? 好似係hasbro出既你都唔arm玩咁
Assassin 發表於 13-3-2012 11:34 PM

我好似無話過H出咩都唔啱,係呢set 3.75 cut joint位太離誇!
呢隻重製外形真係做得好好多!!!
點解唔可以關節外形兼備啦!!!!HASBRO:angry::angry:
呢隻重製外形真係做得好好多!!!
點解唔可以關節外形兼備啦!!!!HASBRO
charice1219 發表於 15-3-2012 02:43 AM

最怕呢set 嘢好多人買,H以後都係出呢種質數!

请問如果加銅支,用多少mm的銅支加呢?

怎樣加呢?

銅支又可在那裏買到呢?

谢分享,相信今次Avengers 有好多人会試改。